Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Had anorektik

Ahoj vsichni,
snad si na me jeste vzpominate, dlouho jsem tu nebyla, protoze jsem nemela se svym charliem ( krajta kralovska) zadny problem.... ted problem mame... Muj had se zakoukal v anorexii a nechce zrat. Nechce doslovne. Mlade jsem brala od PYTHONA cca v listopadu. Nikdy ale nezral casteji nez 1 za 3 tydny. Mys proste nesezral, nechal ji bejt, kamosili se, mys si stavela bungry v hline a had na ni s uctou civel. Ted s uctou civi uz na 4 mys, kazda jina, mensi, vetsi, samecek, samicka... dnes jsem dokonce tatu poprosila, aby ( jak mi poradila chytra hlavicka jakeho si pracovnika v petcentru) mi mys zabil a na zadech od hlavy tak centak rozrizl aby had citil krev ... Charlie i na tuto rozporcovanou mys jen chvili cucel a pak sel opet na jedno ze svych oblibenych mist .... Co ted? Narodil se cca v zari a v kvetnu jsme meli 180g a 50 cm bez ocasu. Samecek je to na stoprocent.
Diky za rady, jinak ja uz nevim co s tou moji zizalkou delat.
Co bych mela jeste napsat, mesic jsme ( opet po rade chytre hlavicky pracovnika z petcentra ) byli zazimovany. Hadr pres terarko, zadne svetlo, teplota tak 20 stupnu. Ted ma v terarku pres den 26 - 30 stupnu.
Diky Lucka

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud ještě ráno usedneš k počítači.Než vyrazíš k veterináři... tak ti ještě řeknu jedno Nikam necho…
Casio 17.08.2009 00:38
Casio
Stalo se mi něco podobnýho, od té doby si dávám velkej pozor na podmínky chovu ;-) to je nejlevnější…
broz.pavel 17.08.2009 19:26
broz.pavel
Jak registrovat u veterináře::)??? Jestli neva,že se ptám:-[.Vezme si 400 za to, že si napíše adresu…
naja 17.08.2009 22:28
naja
Přesně tak ... jště bydliště atd. a až pak se ti věnuje...hrůza. Kamarádka šla k vetovi s morčetem,ž…
Casio 17.08.2009 22:41
Casio
to asi jak u koho, já neplatila nic, jen za ošetření a léky
leny 17.08.2009 23:52
leny
Ahoj, U veterinare jsem nakonec byla, 400 si nevzal, ale i kdyby, radeji to zaplatim, nez prijit o h…
Lucinka 18.08.2009 09:22
Lucinka
Ahoj, had byl ted 3 dny na pozorovani, vseobecne je pry v poradku, jen se mu proste nechce zrat. Pan… poslední
Lucinka 30.08.2009 09:19
Lucinka

Pokud ještě ráno usedneš k počítači.Než vyrazíš k veterináři... tak ti ještě řeknu jedno Nikam nechoď...zbytečně vyhozená prachy...ještě 400 Kč za zaregistrování u něho(aspoň takhle je to tady v Blansku)a až po zaregistrování se ti veta bude věnovat. Jak řekl BoaK.... :-)

Ahoj,
U veterinare jsem nakonec byla, 400 si nevzal, ale i kdyby, radeji to zaplatim, nez prijit o hada. Rekl, ze u tak mladeho hada neni normalni ze tak malo zere, ze je mozne, ze ma zanet nebo neco s plicema, proto nema chut zrat. Dal mi cislo na sefa ty veteriny s tim, ze on hadum rozumi mnohem vic, at mu zavolam a domluvim se s nim. Kdyby to opravdu byly ty plice, budeme mit antibiotika a bude potreba hada vykrmit. Podle jeho slov je Charlie opravdu hubenejsi nez je normalni.
Ja vim, ze si rikate, ze blaznim, ja si sama s tim zviretem neporadim, a radeji investuju treba i zbytecne penize, ale budu mit jistotu a nebudu sedet doma a koukat na to, jak mi hubne, neroste, nezere...
Bude to mit jeste stopro pokracovani, tak Vas budu prubezne informovat. Lucka

Ahoj,
had byl ted 3 dny na pozorovani, vseobecne je pry v poradku, jen se mu proste nechce zrat. Pan veterinar mi nerekl, ze by mel mit Charlie nejakou hruznou nemoc, to znamena, ze prakticky vubec nevim, proc nezere. Mam ho krmit sama, ukazoval mi to, ucil me to... pak jsme dostali jakysi prasky, ctvrtku obden do nej mam nacpat... Co si o tom myslite?
Lucka

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru