Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Police pro Boa

Dobrý večer, stavím celoskleněné terárium pro Boa constrictor imperator - Costa Rica. Chtěl bych térárium také vybavit policemi pro hroznýše. Dal by mi někdo prosím typ jak vyhotovit police v celoskleněném teráriu. Uvítám i fotografie. Děkuji.

Předmět Autor Datum
Můžeš udělat polici přes celou délku i s "nohama" (spíš taková lavice) nebo lze nalepit na boky siln…
krokodýl 22.07.2009 21:27
krokodýl
Rád bych využil tohoto vlákna a zeptal se na jednu věc. Mám celoskleněné terárium a potřeboval bych…
šmejký 22.07.2009 21:40
šmejký
do skleněných terárek se dá cokoliv přilepit silikonem -já používám hliníkové lišty do elka většinou…
1kraken 23.07.2009 22:58
1kraken
Snad my neprobourají terárko :-D, rošt bych zkusit mohl asi to je i dobrý nápad. Děkuji moc. poslední
šmejký 24.07.2009 07:52
šmejký

Můžeš udělat polici přes celou délku i s "nohama" (spíš taková lavice) nebo lze nalepit na boky silnější pruhy skla a na to položit a nalepit polici (musí to být fakt napřesno). Můžeš vlepit i dostatečně silnou skleněnou polici, ale pokud by byla delší a širší, tak se bez podpěry neobejde.

Rád bych využil tohoto vlákna a zeptal se na jednu věc. Mám celoskleněné terárium a potřeboval bych tam udělat police. Mám k dispozici udělat police z OSB, ale nevím jak ke sklu přidělat. nemáte nějaký nápad? Nebo tak něco? Napadlo mě přidělat silikonem, ale nevím jak by to drželo. V teráriu budou zatím mladé vulpiny.

do skleněných terárek se dá cokoliv přilepit silikonem -já používám hliníkové lišty do elka většinou 20x20 mm délku podle toho na co slouží - pro chondra jsem dělal v aby ztoho nevypadly větve ,lepší je udelat polici vyndavací protože hadi jak naschvál vždycky udělali nějakou neplechu do rohu a nateklo to všude,ještě lepší než celá deska je rošt-hadi jsou víc na vzduchu a neleží na vlhku ,a pozor na vulpiny jsouto rejpači a šmejdiči s poměrně velkou sílou vždycky se snažily vybourat z teraria jak to šlo ,tak hodně uspěchú snima

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru