Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem svlek-pomáháte mu?

Přesně tak:!:

navíc často mívaj různé kožní dermatomykózy
Tak já jsem všechny dovežený lega samozřejmě neviděl, ale vůbec se nebojim říct, že jich to má naprostá většina zelenejch.
A právě bych si i tipnul, že je to tento případ. Dostalo se k nám před pár lety 5 mláďat těchdle imporťáků a to co právě vypadalo jako černá jizva nebo spálenina byla plíseň - když se mrkneš má toho po kouskách ve všech vnitřních záhybech končetin - a když se to začně rozlýzat, tak je to hned na celý noze. Nám se to podařilo stopnout koupelema v hypermanganu, ale doléčit to šlo až antimykotikama, domácí (lamisil apod.) jsme po poradě s vetem raději nezkoušeli a nechali udělat kultivaci a předepsat léky u veta.
Ty nesvleky z toho musej co nejdřív všecky pryč a jestli nepůjdete k plazímu vetovi, tak bych to hodně hlídal ať se to nezačne rozlejzat, ono to zas tak velký není, ti naši legové to tenkrát měli všude. A samozřejmě nemůžu tvrdit, že je to na 100% plíseň.
Tu starou kůži ale sundat tak, jako tak, čím dřív tím líp - buď jak radí Aurifer krz nějakej olejíčeek nebo prostě rozmočit ve vodě.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny