Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc ! Můj had je plný malých brouků !

mam porad pocit, ze se tu pletou dohromady priciny a nasledky. Neni mozne, ze jste vyjadreni lidi z kliniky pochopil spatne?
Cirkulace krve je sice pekna vec, ale celkovou reakci organismu to z lokalniho podrazdeni neudela (edem sliznic a podobne problemy jsou zapricineny vaznejsimi zalezitostmi nez roztoci). Navic - pokud si vzpominam, neslo o otok v tlame, ale o lokalni zarudnuti. Zmena intenzity zarudnuti (at uz fyziologickeho nebo ne - k tomu jsme se bez fotografie nedobraly)muze souviset i s momentalni aktivitou hada.Takze tezko rict, jestli slo o odpoved po aplikaci Frontline.

Klíště mohlo být klidně přisáto v blízkosti sliznice,např. v nosních otvorech a tudíž způsobit onu zarudlost
jiste, to se ovsem bavime opet pouze o lokalni reakci kterou mam pocit ze stale jaksi odmitate s odvolanim se na celkovou "alergii hada". Vetsina ektoparazitu da prednost mekke kuzi pred zrohovatelou a tedy i blizkosti sliznic, na ktere se muze objevit lokalni reakce (ne celkova z "kolujici krve").
A s těmi klíštaty má JaBula dle mého názoru také pravdu 50/50.
prectete si prosim jeste jednou muj prispevek vyse a reknete mi, ve ktere jeho polovine tykajici se sani klistat nemam pravdu? V pokracovani Vaseho prispevku jste v podstate jen jinymi slovy popsal to, co ja vyse, ve svem prvnim prispevku kde jste klistata zminil jste jejich "postup" sani zcela obratil...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny