Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak podavate hadum vitaminy?

Ahoj krokouši :-D Souhlasím s tebou ve všem co jsi napsal, ale on tento dotaz je spíše z lidské lenivosti cokoli udělat.
Jde většinou o chovatele, kteří místo aby si dojeli pro myš k velkochovateli ( a nevěřím, že některý myšák je odmítne ) raději jdou do zverimexu, kde to funguje tak jak všichni vidí ( tím neříkám že všude ) a pak vymýšlejí jak to do hadů " přidávat ".
Sečteno a podtrženo : zverimex vykoupí myš za třeba 10,- kč, prodejní cena je kolem 20,- kč a pokud bude někdo přidávat vitamíny tak ještě + ? kč.
Ale na druhou stranu, mám zverimex u nosu, tak co bych se namáhal sednout na kolo, autobus, auto a dojel si pro krmení které vidím u velkochovatele.
Věř , že to takhle funguje, myši chovám ve velkém, lidí mi volá hodně i pro 2 myši, ale jet si pro ně nikdo nechce. ;-)
Na druhou stranu , nebyl by problém se domluvit, jestli nějaký velkochovatel jezdí třeba nakupovat do bližších míst kde jsou tito " zákazníci " a myši prodat třeba na půl cesty....
Ale to s sebou zase nese jeden problém, někoho hledat, pak mu zavolat a domluvit se.
Nebudeme si nic nalhávat a určitě se shodneme v tom, že je mnohem pohodlnější si tu myš ve zveráku koupit, sednout k netu a hltit teraporadnu dotazem " co dodávat a jak hadům, chovatel v Českých Budějovicích, v Táboře, v Praze, v Říčanech u Prahy". Nejlepší by bylo, kdyby byli myšaři u každého paneláku, nebo kdyby se myši prodávaly jako jízdenky na autobus na zastávkách MHD ....
PB

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny