Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Koupě terária

Dobrý den,neznáte někdo,nebo spíše neobchodoval jste někdo s panem Drápalem?Nabízel totiž před časem terária na internetu,za slušnou cenu,tak jsem ho chtěla koupit.Že mi ho i doveze,pokud pošlu peníze na cestu.Peníze jsem poslala požadoval celou částku dopředu,to už je samo o sobě zavádějící,já K.... mu to poslala.Že to přiveze za týden až bude mít cestu,dobře měl to přivézt co nejdříve,když jsem si cestu zaplatila,ale dejme tomu.Včera to měl přivézt,udal mi telefon na údajného kolegu,telefon je odpojený,nikdo mi to nezvedá,ani on,ani kolega,který má na internetu úplně jiný telefon,než co mi dal pan Drápal.Neustále mi posílá výmluvné sms,a že výhružky na něj neplatí.Píši to proto,aby jste viděli,jaké chování mají mnozí z nás a jak snadné je naletět.
[mod]Tak jste si to vyříkali a jestli má někdo nějaký problém,vyřidte si to prosím v soukromé poště.Děkuji. (Melda)[/mod]

Předmět Autor Datum
můj názor: jakmile chce někdo dopředu celou částku peněz, a až pak slibuje odvést nějakou ptáci, je…
Nerous 07.09.2009 10:40
Nerous
Nikdo vám to nezvedá, ale smsek jsem vám napsal požehnaně, na to jste zapoměla. Peníze jsem chtěl do…
drap 07.09.2009 12:34
drap
Vážený pane,já jsem o vás nic špatného nenapsala,tak nechápu proč se rozčilujete.Pokud máte čisté sv…
paslin 07.09.2009 13:19
paslin
paslin: Mohlo se stát cokoliv, byla jsem také domluvena s pánem na rybožravých užovkách a dlouho se…
boomslang 07.09.2009 13:24
boomslang
Sice je to pravda,také jsem si chtěl koupit na netu terko...pěkné a za nízkou cenu.Jenže pak jsem si…
Valve 07.09.2009 15:03
Valve
Kde jsou ty časy, kdy nejdřív někdo vykonal práci a při předání chtěl peníze? Za poslední terárko a…
Nerous 08.09.2009 12:37
Nerous
Kde jsou ty časy, že lidi si to co si objednaji taky vyzvednou:)
drap 08.09.2009 14:18
drap
Proč neukončíte tuto diskuzi tím, že předáte zaplacené terárium? Terárium bylo zaplaceno, doprava by…
Zamenis 08.09.2009 14:29
Zamenis
Penize jsou poslane tak nechapu, proc zde pisesete o necem o cenem nci nevite...
drap 08.09.2009 14:41
drap
Napsal jsem svůj příspěvek jako reakci na váš ze 7.9.2009, kde píšete: To abych jel do Vysokého mýt…
Zamenis 08.09.2009 15:39
Zamenis
řešit takovýhle věci veřejně je fakt ubohost... Pochopil bych to po uplynutí nějaké delší doby (a né… poslední
Mates_RR 08.09.2009 15:45
Mates_RR

Nikdo vám to nezvedá, ale smsek jsem vám napsal požehnaně, na to jste zapoměla.
Peníze jsem chtěl dopředu proto, že už se mi nejednou stalo, že jsem někam něco vezl nebo posílal a dotyčný se ani neráčil se ozvat, proto platba dopředu.To abych jel do Vysokého mýta z Brna a pak zase zpět jen tak, nemám zapotřebí.Nikdo vám neřekl, že nedostane terarium, nebo peníze zpět tak nechápu vaše hysterické reakce co mi píšete smskami a už vůbec né tohle vlákno.To, že kolega, který terarium vezl jel jinudy a včera mu to k vám nevyšlo já neovlivním.

Vážený pane,já jsem o vás nic špatného nenapsala,tak nechápu proč se rozčilujete.Pokud máte čisté svědomí a prachy mi pošlete zpět je vše OK.A jen tak by jste nejel,peníze na benzín jsem vám poslala,myslím že 500 kč na cestu z Brna do Litomyšle stačí!!A udávat číslo,které je vyřazené z provozu,to není moc fér.

paslin:

Mohlo se stát cokoliv, byla jsem také domluvena s pánem na rybožravých užovkách a dlouho se neozíval a začala jsem to brát jako za uzavřenou věc, číslo nefunkční... a ejhle co se stalo, vykradli ho a hadi budou. Nejdříve zjistěte okolnosti a potom se rozčilujte. Pokud máte tak velké pochybnosti a víte, že 500,-kč na benzín stačí, tak se domluvte, že máte odvoz vlastní, zajeďte si pro terárium s někým známým a pan Drápal Vám jistě těch 500,-kč vrátí.

Sice je to pravda,také jsem si chtěl koupit na netu terko...pěkné a za nízkou cenu.Jenže pak jsem si to rozmyslel a raději so vyrobil vlastní.Jsem 100% spokojený a myslím,že jsem udělal dobře ! Dávat např. 2000 Kč za terko a pak ještě 500 Kč za cestu.... to nevím jestli je rozumné když moje terko 92x50x45 jsem si vyrobil se vším všudy + had. 1356 Kč.A jsem naprosto spokojený. :-)

Kde jsou ty časy, kdy nejdřív někdo vykonal práci a při předání chtěl peníze?

Za poslední terárko a venkovní výběh jsem platila až při předání (a to ještě chlápek co to dělal - věčná slávu mu - mi řekl, že cenu určí až podle materiálu, co spotřebuje) - a kdysi mi jeden sklenář dovezl obrovské terárko domu (za benzín nic nechtěl) a ještě mi pod něj udělal za dobrou cenu stojan (bohužel jsem ale ztratila kontakt).

Jojo, kde jsou ty časy... příští terárko si každopádně asi udělám sama. Člověk ušetří prachy a někdy i vopruz:-)

Proč neukončíte tuto diskuzi tím, že předáte zaplacené terárium?
Terárium bylo zaplaceno, doprava byla také uhrazena. Bylo přislíbeno, že bude dovezeno 6.9.2009 a dodnes není. Nic z toho jste nezpochybnil, takže nechápu proč přispíváte mimo téma a raději slečně urychleně nedovezete objednané a řádně zaplacené terárium, případně nevrátíte peníze. Co je na tom složité?

Napsal jsem svůj příspěvek jako reakci na váš ze 7.9.2009, kde píšete:

To abych jel do Vysokého mýta z Brna a pak zase zpět jen tak, nemám zapotřebí.Nikdo vám neřekl, že nedostane terarium, nebo peníze zpět tak nechápu vaše hysterické reakce co mi píšete smskami a už vůbec né tohle vlákno.

řešit takovýhle věci veřejně je fakt ubohost... Pochopil bych to po uplynutí nějaké delší doby (a né hned druhý den) jako varování ostatním ale tohle to je fakt přehnaný! Je to spíše než varování prahsprostá pomluva. Vždy se divím, jak je možný že například TV Nova se dozví o zapečený myši ve chlebu a tomu podobné reportáže - a už to chápu. Někteří lidé, mají-li sebemenší problém mají hned tu potřebu se zviditelnit a nechat se politovat ... :-x

Zpět do poradny Nahoru