Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prodejci ve zverimexech

V srpnu jsem byl ve zverimexu v Brně-ulice Václavská u Mendlova náměstí,a ptal jsem se prodavačky(paní na vozíku pro ty co jsou z ¨Brna a zverimex občas navštěvují) zda-li nezná nějakého chovatele,nebo nemá-li v tom zverimexu barevnou formu užovky červené-NO!! dozvěděl jsem se že se,,už přes 2! roky zajímám o tyto užovky a najednou na mě ta paní vybalí!že UŽOVKA ČERVÉNÁ ŽÁDNÉ BAREVNÉ FORMY NEMÁ A ŽE NĚCO TAKOVÉHO NEEXISTUJE.UŽOVKA ČERVENÁ JE UŽOVKA ČERVENÁ!!!!!!COŽ MĚ OSOBNĚ VYRAZILO DECH :-D,ZAJÍMALI BY MĚ VAŠE NÁZORY A NĚJAKÉ VAŠE PŘÍHODY,ZATÍM:puff:

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Když ono to má celý dvě stránky... To, že ve zverimexech pracujou lidi, který chovatelství rozuměj m…
lillek 17.10.2013 12:09
lillek
tak tohle můžu potvrdit. Po cca 3 letech mi už z lidí docela hrabalo. Hodněkárt jsem se musel krotit… nový
Fredy176 25.11.2013 19:34
Fredy176
Občas mě ti "odborní" prodavači opravdu pobaví. :-D Jednou si šel koupit kámoš sepiovku pro oblovky… nový
Tadouš 25.11.2013 19:44
Tadouš
V Olomouci je malá prodejnička na Palackého ulici, Akva Tera Exo, kde pro změnu narazíte na fundovan… nový
Stanley60 25.11.2013 20:31
Stanley60
Kdyby se chtel nekdo poblejt tak doporucuju tohle obchod.html. Pod zviratama 2cm vrstva hoven, chami… nový
drap jinde 25.11.2013 20:37
drap jinde
Od nich jsme jednu dobu kupovali ryby....pan jim oravdu rozumi a dokaze poradit...bohuzel na to troc… nový
kacislavka 26.11.2013 07:59
kacislavka
Jasně musím uznat že to je fakt super prodejna v Olomouci..teda ono toho moc nakupovat nepotřebuju,… nový
Ivoš 26.11.2013 08:05
Ivoš
Mě v nejmenovaném zverimexu nazvali mučitelem zvířat, že gutátám a regiuskám nedopřávám UV, že to je… poslední
guprd 26.11.2013 13:27
guprd

Když ono to má celý dvě stránky... To, že ve zverimexech pracujou lidi, který chovatelství rozuměj minilálně, to je samozřejmě průšvih.
Na druhou stranu, jak dlouho by asi zkušenej chovatel, kterej ví, o co jde, vydržel prodávat ve zverimexu a bejt denně konfrontovanej s "chovatelskym" přístupem zveri-zákazníků?
Ono i prodávat přes inzerci nebo na burze (pokud neprodáváte něco "raritnějšího") je občas trochu nervově náročný. A teď si představte sebe ve zveráku.

V Olomouci je malá prodejnička na Palackého ulici, Akva Tera Exo, kde pro změnu narazíte na fundované lidi, kteří jsou sami chovatelé. Trpělivě radí a vysvětlují začátečníkům, mají opravdu bohatý sortiment na tak malou prodejnu - co momentálně nemají skladem seženou a zavolají, jsou prostě super po všech stránkách. V té samé Olomouci v nově otevřeném monstru zvaném Šantovka krabičky s polochcíplými cvrčky a mládě jemeňáka za osmnáct stovek ...

Od nich jsme jednu dobu kupovali ryby....pan jim oravdu rozumi a dokaze poradit...bohuzel na to trochu zacal hresit a vetsinu ryb lovil do sitky a pri naslednem pocitam chytl do ruky a dal do sacku - ochrany "sliz" fuc a my doma lecili cely akvarko jak zbesili...tam uz nikdy vic. asi jako do hornbachu kde jsou schopni prodat ryby s krupickou na tele.

Dalsi zkusenost se zverakama kdyz jdu kupovat mysi a pani: jaka ma ta myska byt? tak ji rikam ze nejaka vetsi ale jinak je mi to v zasade jedno. pani na to: jak jedno? rikam ze me je to jedno a had si zatim neztezoval:-D. pani se malem krizovala, zezelenala a rekla ze jsem ji to radsi nemela rikat. ale prodala :-D

Vetsine zveraku a akvaristik je vetsinou uplne jedno koho prijmou. kamoska se hlasila na prodavacku v MORSKE akvaristice!!! rikam ze je docela odvazna kdyz NIKDY nechovala ani pavi ocko. a ona ze ji tam daji nejaky lejstra a ze se z toho ty latinsky nazvy nauci.:-? rikam a to je cely??? pry jo pac oni tam toho stejne moc nemaji. ptala jsem se jestli bude vedet ktery ryby muze dat ke kterym a jak s koralama a tak kdyz tam nekdo prijde a na neco se ji zepta co mu rekne? vysledkem bylo ze kdyz prisel zakaznik pro objednanyho poustevnika tak mu rekla ze ma prijit odpoledne pac tu bude majitel a ten mu ho vylovi::)....demence fakt. a co resila za nejvetsi problem byl kdyz jim v malem akvarku prestal jit filtr a ze ho musela promazavat. rikam coze? promazavat filtr???? a ona no jeste vcera jel a dneska rano uz ne a kdyz to zkratim tak jsem se dotazy nakonec dostala k odpovedi ze to byl vnitrni filtr a nebyl pod vodou a proto nefungoval...woooow...na to cim to promazavala jsem se radsi neptala:-D

Jasně musím uznat že to je fakt super prodejna v Olomouci..teda ono toho moc nakupovat nepotřebuju, ale při začátcích jsem tam hodně chodil skrz akvaristiku a vždycky poradili, pomohli a nakonec bylo vždy všechno super ;-)
Holátka jsem tam sehnal vždycky a radu dostal taky..za mě super přístup a vcelku pěkný zvířata..

Mě v nejmenovaném zverimexu nazvali mučitelem zvířat, že gutátám a regiuskám nedopřávám UV, že to je základ chovu.. Oni tam sice měli u regiusek UV ale žádná výhřevná žárovka :O ani nic... tak jsem si řekl, že toto nemá cenu řešit a odešel jsem..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru