Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chov Australských hadů čeledi Elapidae

Ty jo lidi, tak to jste mě mile potěšili.

anakonda: tak to je super že i v Hammu se objevují tito hadi a zrovna collettku, ty jo no, asi bych taky slintal :-). Jinak psal si P. rossignolii, měla by se ale furt označovat jako australis ne?? Bo na reptiles database ji maji furt jako australis.
Jinak dik za info, aspoň vim že se snad něco sehnat dá.

Lachesis: jo těch Acanthophisaku je celkem dost, i jsem je viděl na burze v Ostravě, sice už nevim jake druhy, ale to neva. No sehnat microlepidaky to by bylo tež skvěle. A u těch Pseudechisek.. no snad se něco objevovat bude, o te ceně vim, jednou jsem viděl nabidku na australisku na nějakych strankach ktere už asik nefakči, cena byla v dolarech a v přepočtu to vyšlo na 20000,- kus. Na jine pseudechisky jsem ale nikdy žadne nabidky neviděl.
Jinak o te jedovatosti, velikosti, agresivitě samozřejmě vím, holt bohužel já jsem prostě člověk, který potřebuje něco extra a hady které vidím prostě furt a dokola, mě už prostě nezajímají, za druhe jsem ten co chce ty zviřata ktere nejsou tak časte a nechova je každy. Navic mě celkově úplně učarovali hadi Austrálie.
No a s těma zubama, myslim že u těhle hadů je jedno jestli ma dlouhe nebo kratke zuby, jak jednou kousne, tak se mužem akorat v rychlosti rozloučit a :x:.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny