Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výhřev a osvětlení u agamy vousaté

Ahoj..vkladam pod toto vlakno dotaz...

Nedavno sem poridila zarovku?UV Repti-sun od zoo med 10.0..aniz bych si neco zjistila soupla sem ji pouze na zaklade informaci z obalu k 4 mesicnim agamam...obe druhy den mely problemy s ocima,zavirali je-hned sem uv vyndala,tohle pretrvava tri dny,zatim vykapavam borovou vodou,celkem se da rict ze se to lepsi,ale spis je ted stridave oteviraji,jinak nepozoruju zadne vytoky nebo zmeny v oblasti oci,ale zdaji se mi takove apaticke, sezerou toho o polovinu mene, nesnazi se potravu chytat-coz prisuzuju tem ocim? atd..
Mereni zdroju..sem cetla,ale podarilo se me najit na techto strankach http://agama.monkeyrescue.org/modules.php?name=New s&file=article&sid=26
zdrejme okopirovanou vasi tabulku a pod ni je maly text o tom proc se tyto u techto Uv neuvadi mereni a moznost pozkozeni zvirat foto-keratokonjunktivitou..?
o teto nemoci sem me nic nepodarilo najit..
o tech zarovkach sem cetla i tady,celkem sporne nazory...skoda ze pozde...
tak se chci zeptat jestli neco vic vis o te nemoci nebo jakym zpusobem mohou byt agamy poskozene..co delat?..mam je celkem napozorovane a vim ze neco neni v poradku i kdyz krome tyhle chyby sem nic nemenila..
dik za odpoved..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny