Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Agama vousatá - strava (zkušenosti z praxe)

Zdravím všechny teraristy. Prvně jsem si pořádně prolezl fórum a našel jsem dílčí info o stravě pro agamy vousaté. Sám mám jednu 2letou a zjistil jsem, že měla asi velmi střídmý jídelníček (cvrčky (na střídačku posypané vitamíny a bez) + strouhanou salátovou okurku s mrkví).

Proto vás chci požádat, napište mi sem, co dáváte vaší agamě, co rády baští. Požádám vás o zkušenosti z vaší praxe (ne info "někde jsem četl..." => já toho přečetl taky dost ;-) )

Předem díky za včechny odpovědi.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli moje agama může i klasické žížaly děkuji za odpověď nový
Blondýnka 07.02.2016 14:40
Blondýnka
Nejspis by nijak neuskodila, ale nemyslim ze to bude vousatce chutnat. nový
lucifer 07.02.2016 19:57
lucifer
já jich mám doma šest a dávám jim jednou za týden cvrčky a jednou za mesíc šváby a baluji je ve vápn… poslední
sabča 15.04.2018 13:37
sabča

já jich mám doma šest a dávám jim jednou za týden cvrčky a jednou za mesíc šváby a baluji je ve vápníku a jednou za půl roku i v reptimineral c nevím jestli jim to pomáhá ,ale poradil mi to jeden chovatel z rostliné stravy jim dávám a milujou rukolu, polníček, sedmikrásky, pampelišky, listy od jahod i jahody, ibišky, řeřichu, callisia nebo nějak tak se to jmenuje, borůvky, maliny, mrkev, rajčátka, okurku, jablko, hrušky a rybíz možná jsem na něco zapomněla to nevím ,ale vše co mám na zahrádce a opatrně na obezitu agamy dospělá agama by neměla přesáhnout 400g (jen pro informaci já už je mám dva a půl roku)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru