Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Označení EMYS ORBICULARIS

fleiredelie -


Nechcel som sa tu do nikoho navážať, ani nikoho urážať, myslel som si že toto je normálne forum kde môžem sem tam poradiť ale vidím, že to tak asi nebude a vždy sa tu budú riešiť veci off-topic a vytrhnuté z kontextu.
Já si to stále myslím, to o normálním foru. Také se snažím pouze vyjádřit svůj názor, možná trochu víc militantně než je zdrávo, ale rozhodně to není nijak osobní. Opravdu neberu jiný názor jako útok na svou osobu. Také se snažím vyjadřovat tak, aby jsem se pokud možno nedotkl jiného diskutujícího pokud se on nedotkne mě, jak je vidno moc mě to nejde, je mě to celkem líto, mám takto zaměřené diskuse daleko raději než stále se opakující debaty v podstatě o ničem, případně o problémech jejihž řešení je notoricky známo. Škoda, pro mě je taková debata přínosem i v případě, že bych byl jiným názorem zcela převálcován.
Škoda že se neotevře problematika evoluce, etologie, odkazy na zajímavé práce, atd. Prostě porovnání teorie s praxí. Je jasné, že lidí kteří by k tématu měli co říct je zde relativně dost. Pořád budeme dokola řešit substráty, teploty, co do prázdného terka, jak vypadá uhynulé zvíře atd. Začínající chovatelé prominou, ale vyjádřit jsem se prostě potřeboval.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny