Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krajta královská

Dobrý den chtěla jsem se zeptat na chovatele s přezdívkou Goniatit je z Opavy a mláďata krajty královské posílá ČD.Nevíte někdo jaký je a jaký má chov?Mám si od něj mládě pořídit?Poraďte je jedinný,který mláďata posílá, asi to nedělá poprvé,jen bych chtěla vědět jestli je v poho.Dík Jana

Předmět Autor Datum
No o panu Pavelovi je toho všude psáno moc. Stačilo by do vyhledavače vložit Goniatit. Myslím, že se…
halapremek 26.10.2009 16:09
halapremek
Kupování zvířete aniž by jste ho viděla je kupování zajíce v pytli. Lepší je zajet si na burzu, kde…
Mates_RR 26.10.2009 16:14
Mates_RR
Můžete mu napsat sama .... http://tera.poradna.net/u/view/1461388528-goniatit…
Mates_RR 26.10.2009 16:17
Mates_RR
Vkládám za nereg - netřeba zakládat nové vlákna (halapremek) Dobrý den moc se omlouvám,ale moc jsem…
halapremek 26.10.2009 19:14
halapremek
Hada si nenechte posílat (chudák had a pak možná i chudák vy), vždycky se nějaká schůdnější cesta na…
Artuš 26.10.2009 21:05
Artuš
Co víc u hada chtít. .. já bych ještě chtěl, aby chodili do práce a přispívali na chod domácnosti :… poslední
Mates_RR 27.10.2009 15:15
Mates_RR

No o panu Pavelovi je toho všude psáno moc. Stačilo by do vyhledavače vložit Goniatit. Myslím, že se Vám tu může představit sám, nahlíží sem. Snad se to tu opět nezvrtkne v bitevní pole. Být Vámi, raději bych hledal krajty z odchovu. ;-)

Kupování zvířete aniž by jste ho viděla je kupování zajíce v pytli. Lepší je zajet si na burzu, kde je možnost si s chovatelem i promluvit. Přeci jen kupujete živého tvora a né spotřebič, který objednáte na netu a je to.... Ale je to vaše věc. Na tomto fóru je mnoho "odpůrců" i "zastánců" tohoto chovatele (kvůli pořadu v TV a následné diskuzi na tomto webu), takže si z následujících reakcí reálný obrázek asi jen těžko uděláte. Navíc píšete, že je jediný, kdo posílá ČD. To určitě není pravda... ;-)
Jinak přeji mnoho štestí při koupi !

Vkládám za nereg - netřeba zakládat nové vlákna (halapremek)

Dobrý den moc se omlouvám,ale moc jsem nepořídila,asi neumím hledat, tak prosím někoho trpělivého!!!Chtěla bych si pořídit mládě Krajty královské,ale zatím jsem nikde nenašla nikoho kdo je posílá.(někoho zkušeného)Hledám někoho s vlastním odchovem,chtěla bych samečka.Prosím o odkazi nebo nabídněte.Jen Goniatit a ten nemá vlastní odchov.Pak někoho prodejkrajt a tomu nemůžu email doručit jinak všichni osobní odběr.Moc Vám děkuji za pomoc.Vím,že toho máte moc tak to se mnou ještě vydržte.Díky Jana

Hada si nenechte posílat (chudák had a pak možná i chudák vy), vždycky se nějaká schůdnější cesta najde, jde jen o to se domluvit s chovatelem. Pokud mohu doporučit, myslím, že pan Přemek Hála (zde halapremek) má ještě jednoho letošního samečka z vlastního odchovu (alespoň na svých stránkách nezrušil nabídku). Asi před měsícem jsme si od něj krajťáka pořídili - super zvíře, krásný, nestresovaný, nekouše, žere... Co víc u hada chtít.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru