Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem mražení holátek

No, chce to dobre vycihnout situaci a nedelat moc hluku. Zase ale sousedka na patre muze vedet o tech "potvorach slizkych, fuj, ja bych sa teho bala", a taky ze nezerou salat. Tudiz ji to divne neprijde, vykoukne-li v inkriminovanou dobu ze dveri. Taky muze napriklad vedet, ze leckde jsou potkani v panelakovem byte uchovavani v mrazaku vedle kurecich prsou a merunkove drene :-)
Potkany uz davno nechovam, ale kdyz bylo tehda potreba do zasoby odrostly odchov... Pravda, krev pousti z te porovite napodobeniny mramoru nelehko. Nato je zde savo, ktere stopy uzivani spodniho schodu na mezipatre k teraristickym ucelum spolehlive zahladi :-)
BTW, ze zkusenosti v terenu vim, ze existuje jeste moznost fixace potkana v igelitovem nebo platenem sacku, po ktere nasleduje jiste uchopeni a cervikalni dislokace.
Aby se ale nezdalo, ze jsem prilis cynicky. Ke kazdemu usmrceni krmneho zivocicha vzdy pristupuju s uctou, od ktere se odviji snaha o rychle a pokud mozno bezbolestne provedeni. To uz jsme ale zase o kousek mimo puvodniho zamrazovani holatek.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny