Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Natrix maura - užovka podezřelá - chov

Poradna je, aby RADILA! Ne davala Z8KLADNÍ informace. Celý tohle to je založené na osobním volnu celé řady z nás a bere nám to čas a přesto do toho jdeme. GG napsal jako úvodník toto:

Chov terarijních zvířat a teraristika obecně s sebou nese nejen spoustu radostí, ale také problémy. Není potřeba hned zoufat, jestliže se s nějakým problémem setkáte. Na zdejším fóru se schází lidé, kteří mají nemálo zkušeností z různých oblastí teraristiky a určitě vám rádi pomohou s řešením právě toho vašeho problému. Na druhou stranu zase vy můžete svou radou pomoci někomu jinému. Pro snadnější komunikaci používejte především vědecké názvy taxonů a své otázky se snažte formulovat co nejpřesněji. Budeme rádi, pokud se zdejší poradna stane i pro vás místem, kam se budete rádi vracet.

To zdůrazněné tam je schválně - jak definovat problém? Určitě ne tak, že to vyhodí vyhledávač po 3 vteřinách hledání! Chce to nějakou snahu, ne všechno dostat anservírované do klína... Pokud Vám jde o zkušenosti chovatelů, no prosím, ale MUSÍTE to napsat.

VH

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny