Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Varan /skusenosti,foto,info,predaj/

Nazdar,

chcel by som sa spytat chovatelov, na ich skusenosti s ochocenim varana stepneho. Kupil som ho pred dvoma tyzdnami. je cca 40 cm dlhy. Krmim ho z pinzety cvrckami a zbastil uz aj nejake holicajata potkana. Zerie pekne.

Problem je v tom ze sa ma dost boji. Mam ho vo velkom terariu 150 x 70 x 100 cm. Stale ked vojdem do izby tak sa dost mikne a ked sa priblizim, tak sa na fukuje a syci, aj ked v poslednom case uz s typ prestava. Ked som sa ho snazil pohladkat, tak sa nafukoval dost, a stale vetcsinou zdrhol niekam sa skryt. Snazim sa nerobil rychle pohyby, ani nic takeho, ale je aj tak dost plachy. Nie je agresivny, nesnazi sa hryzt ani svihnut ma chvostom ale je zjavne ze sa ma boji. Jedine ked ho krmim, ked vidi potravu tak je ako tak pokojny.

Na nete som videl kopu videi, ako sa takyto varani daju pekne ochocit, ako sa nechaju pohladkat, prenasat, dokonca som cital clanok jedneho cecha ze vraj z nim aj spi v posteli, co si vsak neviem predstavit, a do takychto intimnosti ani nechcem zachadzat . Piste prosim skusenosti a postrehy, ako ochocit varana stepneho. Diiik

moj mail martin.satnik@gmail.com

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny