Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přenos chamika

Koupil jsem si s pritelkyni chamika jemenskeho..a tedka ho mam ja doma a chtel jsem se zeptat zda mu nebude nejak skodit kdyz chamika treba za dva mesice dam k pritelkyni at si ho taky uzije:)tady jsem docetl ze neni dobre ho premistovat..ale radeji se zeptam,prz kazdy ma na to jiny nazor.Dekuji za radu

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak každé přemístění může být stresující, záleží na mnoha faktorech. Rozhodně by bylo vhodné, aby by…
krokodýl 14.01.2010 13:45
krokodýl
Tak radeji at si ho uziva u me a ja teda ji jak rikas:)..Ale dekuji za radu..a myslis ze bude vadit…
Filip23 15.01.2010 17:17
Filip23
Existuje taková věcička, cca za 129 Kč - spínací hodiny a interval svícení lze nastavit dle potřeby.… poslední
krokodýl 15.01.2010 19:24
krokodýl

Tak každé přemístění může být stresující, záleží na mnoha faktorech. Rozhodně by bylo vhodné, aby byl ve stejném teráriu a přibližně na stejném místě v bytě (orientace na světové strany, vzdálenost od okna, podobné pokojové teploty, ale třeba i barevné ladění místnosti), aby byl stres a s ním spojené např. odmítání potravy, co nejmenší. Myslím, že mnohem jednodušší je, aby si ho přítelkyně užívala u tebe (a ty přítelkyni:-)).

Tak radeji at si ho uziva u me a ja teda ji jak rikas:)..Ale dekuji za radu..a myslis ze bude vadit jak mu budu svitit kolem 15hod a vice..pac mam hada a tomu svitime vice mene od rana do vecera nez jdu spat...takze rosvicujeme i chamikovi ..nekdy v 7rano do 11vecera..nekdy treba od 10do te 10...a vidim na nem ze ma nejspis spalenou prilbu,ma ji takovou cerveno ruzovou takze je dobre to asi omezit,ze?

Existuje taková věcička, cca za 129 Kč - spínací hodiny a interval svícení lze nastavit dle potřeby.;-)
Spálená přilba bude důsledkem nevhodného zdroje nebo nevhodně umístěného. Kupodivu jde spíš o slabší zdroj (nebo jediná větev příliš blízko žárovky - nemožnost výběru místa), kdy se chamík cpe, co nejblíž a může se až popálit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru