Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rhampoleon brevicaudatus

zdar:-D Vn69501-ty jsi docela srandista;-)celé jsi to nečetl to vlákno o Rh.No nic.
takže ta teplota 10-40C.
Pokud je budeš mít doma v bedně tak max.25-6 a hlavně žádný Glo,mo,a podobný věci bohatě stačí ta žářivka co se dává do světel pod linku.a nebo koupit tluminku a zářivku zvlášt a doladit to nějakým krytem.
Co je fakt šupa-ty světla pod linku se dělají i ve verzi LED-prd to žere,svítí to jak o zlatou přilbu a to hlavní-NETOPÍ TO:!:
Na léto pokud máš tu možnost udělěj houseník a dej normálka ven a bez obav dolů vydrží i 7stupnu a nahoru klidně 50 pokud se budou mít kam schovat-pro ně je důležité aby ty teploty lítaly co nejvíc proč na to přijdeš časem.
Substrát-to jsem tam taky psal-ršelina je o.k.díky svým fug.účinkům,ale raději bych přesil,nadrtil apod.protože pokud se chamík zamotá do tech zbytků lýka apod.tak končí.
Inkubace-něvěř na rady ptáka Loskutáka tipu vermiculit,lignocel.Normálka dej vejce do krabičky s štuk.pískem(pokud nevíš tak ve zweráku je ten pro činčily)malinko ho navlhči dej do krabičky pak vejce a hotovo.Celé to dej někam na skřín a moc to neřeš chamíci budou.
Jěště k té potravě-červíkem jsem minule myslel mastný červíky:-D bud se dají koupit a nebo vychovat na morkové kosti-žádný problém:-D a nemusíš se bát,že pokud uniknou tak se zakuklí a pak z nich budou mouchy a ty taky žerou chamíci.Jo jěště ty červíky mužeš mít klidně v lednici měsíc akorát jim musíš odčas vyměnit substrát-piliny.Červíky koupíš v ryba potřebách krabička je někde okolo 20kč.
jinak-v létě žádný problém něco nasmýkat,akorát dej bacha aby tam nebyly vosičky
Upozornění-tuto jsem psal naposled,protože přesně tuto je i v jiném vlákně]:(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny