Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto VIP forum

Zdravim,
verim, ze zakladatelum fora se to asi nebude libit, proto bych se ani nedivil, kdyby tohle vlakno dostalo lock.
To jen na uvod.
Vsichni vime jakou uroven mela spousta diskuzi a jak se cela vec ubira. Je jasne, ze je to zpusobeno prilivem novych lidi, zacatecniku a podobne. Tato vec je u verejnych for asi nezmenitelna. Sam se momentalne teraristice aktivne nevenuji, ale dostal jsem navrh vytvorit jiste diskuzni forum, kde by byl vstup pouze pres pozvanky.
Uvedomuji si, ze toto reseni neni uplne koser,ale jine reseni pro kvalitni diskuzi uz nevidim.
Cela diskuze by tedy fungovala na pricipu jakychsi pozvanek, ktere by dostali pouze lide s odpovidajicima znalostma, kteri jsou trochu na urovni, maji sve zkusenosti...
Cele forum by bezelo zrejme na platforme PHPBB, coz je fungujici sablona pro podobne fora. Jeji moznosti a vzhled je mozno shlednout i na mem webu http://www.reptilweb.xf.cz/modules.php?name=Forums
Forum by samozrejme bylo na samostatnem hostingu, s mymi strankami by nebylo propojeno zadnym zpusobem. Jde jen o ukazku jeho funkcionality a moznosti.
Verim, ze pri soustredeni lidi se stejnym zajmem, by se dalo diskutovat jeste pomerne na urovni a nestavalo by se, ze kvalitni a zkuseni chovatele se uzavrou do sebe pro nespokojenost s denim na foru.
Kvantum prispevku by jiste nebylo tak velke jako tady, ale kvuli cteni tun textu sem jiste nechodi nikdo z nas. Proto se cte beletrie. Pokud by jste radi patrili do skupiny lidi, kteri skutecne maji na teraristice a herpetologii zajem, napiste svuj nazor.
Par lidi, ktere respektuji a jsou dle mne kvalitnimi chovateli by dostali pozvanky automaticky, pak by se pozvanky rozesilaly na jejich doporuceni.
Vim, je to trochu zoufale tvorit takto selektovanou spolecnost, ale jine vychodisko uz nevidim.
K tomuto napadu jsem byl priveden kolegou, se kterym se nam to zda jako dobry napad, ale nerad bych se zhostil ukolu vytvorit forum, ktere by nemelo sve (ackoliv nikoliv pocetne) stale publikum.
Budu rad, kdyz se k tomuto vyjadri Ti, kteri maji s teraristikou sve zkusenosti a maji co nabidnout.
Dekuji za Vas cas a treba na novem miste jednou nashledanou

EDIT: Jen predesilam, pokud by nekdo mel konkretne problem s mou osobou, verte, ze si nenarokuji byt moderatorem ani dohlizitelem teto VIP diskuze. Byl bych jen a pouze osobou, ktera by zajistila chod po technicke strance,nic vic, nic min.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já myslela, že toto forum s názvem "poradna" je to od toho, aby méně zkušení lidé dostali radu od tě…
daneva 04.02.2010 09:15
daneva
Vis, kdyby jsi poradne cetla, zjistis, ze to neni muj problem, nekomu radit. Projdi si nejake starsi…
Redsnake 04.02.2010 09:19
Redsnake
Mám takový názor že když se to tu jmenuje poradna.net tak to znamené že se tu má radit :) poslední
wwwmartinwww 22.10.2015 18:53
wwwmartinwww

Já myslela, že toto forum s názvem "poradna" je to od toho, aby méně zkušení lidé dostali radu od těch zkušenějších. Ale z Tvého příspěvku mám spíše dojem, že tě obtěžuje někomu radit. Jasně je tu spousta lidí, kteří nic neprohledají a hned se ptají nebo pokládají hloupé dotazy, ale holt lidi už jsou takový a asi je nikdo nezmění, ale proto se nad nimi snad nemusí lámat hůl a utíkat někam, kde mě takový nebudou obtěžovat ne?

Vis, kdyby jsi poradne cetla, zjistis, ze to neni muj problem, nekomu radit. Projdi si nejake starsi dotazy, zjistis, ze i ja odpovidam na stale stejne, opakujici se dotazy a snazim se zajistit aspon nejake dobro pro zvirata v rukou zacatecniku. Sam jsem kdysi zacinal.
BTW. muj prispevek a navrh nema s poradnou jako takovou nic spolecneho. Spis me zajimal zajem zkusenejsich lidi utvorit soukrome diskuzni forum. Tusim, ze podobne forum fungovalo i na tema jedaci. Take se tam nedostal kde kdo. Mozna jeste funguje, nevim.

Zpět do poradny Nahoru