Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem flexárium

Dobre odpoledne tazatelko...
Zkusime zapojit nas selsky rozum, ano?

Je lepší postaví pletivové terárium nebo koupit síťové flexárium?
Zde je to samozrejme otazka penez a sikovnosti kazdeho chovatele. Za penize vse, jinak sikovne venkovni terarium samodomo vyroby se da udelat velice jednoduchym zpusobem, koupite zelezne pletivo,s mensima dirkama, udelate z pasu rouru o pozadovanem prumeru, na spodek pripevnite velkou misku od kvetinace a vrch zadelate pletivem odstrizenym podle velikosti ktera je potreba. Neni na tom nic sloziteho, zvladaji to prumerne zdatne zeny.)jen strihate, zahybate dratky.

Můžu jí samozřejmě převézt i s teráriem,ale zase když bude hezky myslím že jí bude líp venku.Přes den.
Samozrejme, jen ji cpete ven, ji to prospeje.

Poraďte prosím co všechno musí mít venku v teráriu aby jí tam bylo dobře.
Tak flexarium vybaveno stejne jak terarium, spousta vetvi,nejaka ta rostlina v lepsim pripade, doporucuju cast flexaria prekrytou treba hadrem nebo uterkou, kvuli stinu.

A na jaké místo terárko postavit.
Dal bych ji na slunicko:)Pri extremnich vedrech bych byl asi taky opatrny, ale pocitam s tim, ze, budete mit chamika na ocich, takze prehrati by jste mohli poznat, prvni indikatory nonstop otevrena tlama, coz je pokus chladit se.

A jak řešit pití?nepije z misky ale z kapek z listů.
Jak resite piti v terariu?rosenim?Tak roste uplne stejne i ve flexariu.Popr jeste muzete nechat chamika cekat na dest, ale neni jiste, jak dlouho bude zit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny