Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Gekončík noční: naráz přestal žrát, potíže s dýcháním

Dobrý den, obracím se sem s prosbou ohledně potíží s Gekončíkama nočníma. Mám dvě samičky. už delší dobu pozoruji u jedné potíže s dýcháním.Nejprve jsem měla pocit že má něco v nose, ale přetrvává to už delší dobu.pokaždé když se nadechne jakoby jí pískne v nose, něco jako u člověka když má ucpaný nos.Přijde mi že má i trošku dirky zanešené.ale tím si nejsem až tak jistá - nikdy předtím jsem nosní dirky nesledovala.

A poslední dobou začala mít stejné potíže i druhá samička gekončíka.Trvá to už asi 14dnů a ted posledních 7dnů druhá samička odmítá i potravu. vždycky byla energická když viděla crvčka a okamžitě se v ní probudil velký lovecký instinkt. Když jí nabízím cvrčka z pinzety trvá třeba 5-10 minut než si ho vezme.a tím taky zkončí.
Letargická není ani jedna ze samic, k životu se mají dobře.
Ale za ten týden i tršku zhubla. Přečetla jsem už spoustu článků a psala na různá fora ale nikdo neví co s tím. Včera jsem navštívila i veterináře.Jenže není specialista na Plaz.Řekl že by to mohla být infekce a nasadil antibiotika.a že se uvidí. Už nevím co s nima mám dělat.Poraď te mi prosím někdo co s tím, co by to mohlo být... Za jakou koliv odpověd předem děkuji.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny