Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto krajta kralovska porad v jednom rohu

ahoj.....koupil jsem si na burze krajtu kralovskou mlade samce...pote kdyz jdes ho dal do teraria tak mam umelou skalu 80cm vysokou a krajta s emi stale drzi jen nahore v levem rohu stocena do klubicka...je nekde problem?tepelna zarovna je v prave polovine teraria ....ani na zem kde ma bazenek nechodi....mam pockat?kdyz je u nas doma nova?dekuju za rady

Ps...jak ho mam zmerit kdyz ho vemu do ruky a je porad v klubicku?mam z toho trosku strach aby mi neco neudelala priznavam se:-) ale jde jeno zvyk

Předmět Autor Datum
Nenapsal jsi teplené podmínky,vel. térka ... Od kdy ho máš? Když ho chceš změřit,chyt ho za hlavou a…
Filip 23.02.2010 17:47
Filip
velikost terarka 80delka 55sirka 80vyska je tam udelana skala a porad je tam mno v klubicku anevim z…
mucik 23.02.2010 17:50
mucik
Pokračujte již v založeném vlákně http://tera.poradna.net/q/view/122165-krajta-kralo vksa-vyhrivani… poslední
halapremek 23.02.2010 17:51
halapremek

velikost terarka 80delka 55sirka 80vyska je tam udelana skala a porad je tam mno v klubicku anevim zda je vse v oka.... co se tyce tepelnych podminek mel jsem tam heat glo 50w ale ta mi po pul hodine praskla tak jsme ji na chvily nahradil zarovkou 40w nez koupim heat glo 50w nebo mi v jine diskuzi poradi neco jineho abych to cele prohral na pozadovanou teplotu....koupil jsem si ho v sobotu na burze na ladvi takze jen par dni mozna je to tim ze neni aklimatizovany proto se radeji ptam :-) a kdyz ho natahnu nasilim neudela mi nic?

Pokračujte již v založeném vlákně http://tera.poradna.net/q/view/122165-krajta-kralo vksa-vyhrivani . Na každou otázku není třeba zakládat nové vlákno. Zamykám (halapremek) (halapremek) (halapremek)

Vaše krajta (import předpokládám) si musí trochu zvyknout. Bude převážně tam, kde se cítí nejvíc v bezpečí. Moc s ní nemanipulujte, už tak bude pěkně vystresovaná. Do bazénku ani nepoleze. Pokud ano, bude někde problém (pravděpodobně ektoparaziti). Strach mějte o ní, že ji něco provedete Vy. O sebe strach nemějte, není důvod.

Zpět do poradny Nahoru