Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Terária pro hroznýše, agamy a gekončíky.

Zdar lidi, chtěl jsem se zeptat-co na to říkáte? Bude to celé z OSB desek z 15mm.Přimyslete si, že to je celé na nožkách, nějaké police, stěny a tak. Větrání plánuju jenom ze zadu (nahoře a dole-pro cirkulaci vzduchu). Všechny 3 terárka budou zvlášť a přišroubovány.
Dole bude hroznýš královský (zatím mám jednoho, ale plánuju dokoupit dalšího do páru). Ten bude mít holé stěny-jenom police.
Uprostřed agamy vousaté-1 sameček a asi 4 samice- nevím jestli toho samečka nemám dát zvlášť do toho menšího terárka vlevo-než samičky vyrostou.
A nahoře gekončíci noční-zase 1 sameček a 3 až 4 samičky. Asi to mají zbytečně vysoké (možná i dlouhé), tak to snížím na 50.A ty 3 malé terárka mám v plánu na krmení hadů. Mám 3 užovky červené v jednom terárku a 2 korálovky sedlaté v druhém. Tak aby se nepobili při krmení.
Jinak ty agamy a gekončíky ještě nemám, teprve plánuji.
Je to trošku vyčerpávající, ale pokud by jste měli nějaké připomínky nebo návrhy, byl bych strašně rád. Vrhnu se na to nejspíš příští týden, akorát se bojím jestli to nebude zbytečně velké, aby z toho neměli třeba nějaký stres nebo tak. Prosím poraďte.
Díky moc
stna.jpg
stna1.jpg
stna2.jpg
Změna předmětu, původně: Terária pro Hroznýše, Agamy a Gekončíky (Melda)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny