Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ještě k Heosemys spinosa

Vite, to me prave zamrzelo na poradne (aniz bych chtel nekoho obvinovat ze zaujatosti) - kdybychom byli importer, co si nebere servirky, dovazi, nechava umirat a zbytek prodava a hledi jen na prachy, pak bych pochopil tu vlnu nevole. Ale ja naivka jsem myslel, ze poradna je o lidech se zapalem treba pro zelvy, ale ukazalo se, ze jim vadi, ze nekdo neco udela i za penize.

Ale o tom to přeci vůbec není. Původně jsem sem už nechtěl nic přidávat, ale mám pocit, že jste zatím ještě nic nepochopil. Vy se pořád tváříte jak je všechno čisté, jak to myslíte dobře a že to děláte pro lásku k želvám. Ale s každou vaší další odpovědí vyplouvají na povrch věci, které jen odhalují, že opět říkáte něco jiného než děláte. Ikdyž teď už jste v tom sám tak zamotaný, že už asi ani vy nevíte jak to vlastně je.

Nejdříve nám sem předhodíte, že vezete velké množství želv pro klienta.

Situace je taková, že vezeme pro klienta větší množství těchto želv a rádi bychom se dozvěděli o zkušenostech s jejím chovem pro poskytnutí 100% péče.

Takže si tu o vás myslíme, že želvy vezete vy přímo a na otázky zde přítomných odpovídáte jako by jste byl importér.

Pak přidáte nejasné prohlášení, které si tu těžko rozšifrujeme.

Jeste dodatek - nejsme importni firma, takze mate pravdu, o importu moc nevime a ani jej nebudeme realizovat. Pouze jsme pro zakaznika toto zajistili.


Pak se najednou dozvíme, že jde asi jen o pár želv, když původně mělo jít o 2 kusy a zase je vezete vy.

vezeme jen pocet objednanych kusu s tim, ze puvodne chtel zakaznik jen 2 ks, ale vysvetlili jsme mu riziko, ktere popisujete i Vy a nechali jsme na nem, jestli to chce podstoupit nebo vzit zvirat vic.

a teprve nakonec se dozvíme, že vy vlastně nic nevezete, že jste pouze objednali přes třetí stranu dovoz.

pripadny dovoz uskutecni importer, ktery vozi jine plazy a ma moznost nam prilozit zelvy, ktere jej "nezajimaji". SvetZelv neni importer s patricnymi povolenimi.

Tak nás tady neobviňujte, že nechceme vést odbornou debatu, když nás tady pořád zahrnujete polopravdami. Zrovna, tak pokud je vše tak "křišťálově čisté" proč tedy dáváte inzerát že prodáte spinosy, když tedy vlastně jen zprostředkováváte dovoz pro klienta a importy vlastně nechcete dělat?

Tak mám pocit, že jsme na tom stejně furt jak na začátku. Stránku o nás jste si sice opravili, ale vaše jednání zůstává pořád stejně podivné.

Odborna verejnost nas bude vzdy povazovat za padouchy a mym cilem je ukazat, ze nam jde o neco vic nez jen preprodani zelv.

Můžu se tedy zeptat (ikdyž nejsem odborná veřejnost a za padouchy vás zatím nepovažuji) co je tedy vlastně vaším cílem? Mluvíte o suchých želvách. Chcete tedy vybudovat farmu na suchozemky, nebo je začít importovat a prodávat? Mě smysl vašeho konání nějak uniká.

Dodatek:

Toto neplati o Vas, Vy (ani Krokodyl) jste v diskuzi ani nevystupovali takovym legracnim zpusobem jako ostatni a o Vasi odbornosti a vasni pro zelvy nemuze byt rec!

Safra, aby se nám tady pánové nemuseli červenat. Kdyby tohle někdo napsal vůči mé osobě tak bych rozhodně dopadl takhle :-[:-[:-[.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny