Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Vážená ublížená teraristická veřejnosti

Tak aby bylo jasno!
Přestaňte si léčit svoje mindráky, frustrace z malýho péra či nadměrného množství beďarů. Tohle je poradna, ne prostor pro řešení osobních sporů.
Abych se tedy na věc podíval nezaujatě... Vy co tady různě řešíte různé importéry a jejich neserioznost jste se nikdy nepředstavili s plným jménem a adresou. Proč? Pokud mám dostatek důkazů, že jsem byl jednáním firmy či osoby xy poškozen, nemusím se přeci stydět nebo bát.

Příklad:

Jsem Pepek Vyskoč, bytem Nemocniční 6, Kamenice. Okradla mne ta a ta firma. Mám takové a takové důkazy. Záznam korespondence či telefonátů. Objednal jsem si tehdy a tehdy ta a ta zvířata. do dne toho a toho jsem žádná neobdržel. Na mou mailovou výzvu ze dne mi bylo toho a toho dne sděleno, že zvířata budou tehdy a tehdy. Mám na doložení svého tvrzení ty a ty důkazy.

Pak je to o něčem jiném. Pokud ale vohnout z horní dolní napíše že ho firma Hrnce a skřidličky, s.r.o. ošidila či dokonce okradla, tak je to dost silný kafe. Uvědomuje si ten dotyčný vohnout v tu chvíli, že se tím dopouští TČ? Firma Hrnce a skřidličky nemá naprosto žádnou šanci se takovémuto zmrdství bránit a je poměrně bezprecedentně poškozována. Na druhou stranu se ale může poté bránit soudně a dožadovat se náhrady újmy poškozování dobrého jména či ušlý zisk.

No, abych to zkrátil. Byť už jsem to tu jednou psal, napíšu to podruhé, naposledy. Máte-li proti určité firmě či jednotlivci nějaké výhrady, řešte je prosím způsobem k tomu určeným. Tedy standardní cestou oznámení o spáchání TČ případně o podezření ze spáchání TČ. Ne pomluvami na TP. Při dalším takovémto náznaku podobných vláken budu já (a tímto vyzývám i ostatní moderátory) dotyčné jedince mazat a blokovat přístup. Pokud se to někomu nelíbí, je to čistě a jen jeho věc. TP je moje, a já si tady z toho žumpu dělat nenechám.

Těm ostatním, slušným teraristům se omlouvám za vyrušení a ztrátu času, pokud to dočetli až sem.

A jen tak pro pořádek. Prohlašuji, že neznám ani jednoho ze zúčastněných. Ani osobně, ani obchodně. Vylučuji tímto námitku podjatosti!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kua je tady tolik adminů a nikdo tohle vlákno nezamče. Povznesme se nad aktuální problém a jedeme dá…
kocour 13.03.2010 13:05
kocour
Kocoure, já si myslím že toto téma je dost důležité pro další chod TP. Buď se tady všichni budou pro…
broz.pavel 13.03.2010 14:37
broz.pavel
Nevím proč by se to tady mělo zamikat. Je to konečně volná diskuze o tom, jak to na poradně chodí a…
Beastmaster 13.03.2010 15:07
Beastmaster
zdar:-D ad.beastmaster člověk se chyb dopuští a tebe už potkala Popravdě...koho např. zajímá co posl…
West day1-pošuk 13.03.2010 15:36
West day1-pošuk
Jelikož pomalu žádný rady až na nějaký prkotiny (a to nejsou ani žádosti o radu, spíš názory) nepotř…
Beastmaster 13.03.2010 16:35
Beastmaster
například otázka :"Chtěl bych se zeptat zda mi postačí pro korálovku kalifornskou terárium 80x50x50c…
Mmagic.J 13.03.2010 16:43
Mmagic.J
JJ odpověď na mou odpověď....tzn. párkrát jsem se zeptal...asi 3-4x - už nevím, nepočítám...možná ně… nový
Beastmaster 13.03.2010 18:15
Beastmaster
Když bych sem dal fotku nahatý baby, tak se na ní koukne třeba 10000 lidí, ale to neznamená, že to t…
Beastmaster 13.03.2010 16:37
Beastmaster
Trocha humoru: Asi bude potřeba založit téma o Beastmasterovi a jeho zoofilních sklonech. Téma se bu…
goniatit 13.03.2010 17:30
goniatit
Ha ha ha...no ty vo.e, to byl fór....Hele a jakou školu že jste to vychodil, když máte potřebu dělat…
Beastmaster 13.03.2010 18:09
Beastmaster
Nepochopil, to mě mrzí. Přitom to bylo vypsáno tak polopatě. Psal jste, že téma Goniatit je pro Vás… nový
goniatit 13.03.2010 18:32
goniatit
Beastmaster - pardon, tohle je taky offtopičení a ukazování prstem, ale už mi to nedá. Křičíš jako m…
Arutha 13.03.2010 17:49
Arutha
Srovnával vás tady někdo nebo si dělal blbou srandu z toho že jste zoofil....až to na Vás někdo zkus… nový
Beastmaster 13.03.2010 18:20
Beastmaster
pane Beastmastře, několikrát jsem se Vás ptal na jisté a konkrétní věci, ale stále neodpovídáte, pro… nový
broz.pavel 13.03.2010 18:28
broz.pavel
Koukám, pánové, že někteří jsou nepoučitelní. Beru zpět svůj dopolední názor. MAZAT !!! nový
Apophis 13.03.2010 18:31
Apophis
Tak jak? Vyblbnuto? Můžeme zamykat? Nebo si chcete ještě chvilku hrát na diskusi "blbý s hluchým"? M… nový
halapremek 13.03.2010 18:41
halapremek
Asi je, Přemku, nejvyšší čas... nový
Apophis 13.03.2010 18:43
Apophis
Jen drobnost. Kdo je blbý a kdo hluchý. Nechci, aby to vyznělo jako potrefená husa se ozvala, reaguj… nový
goniatit 13.03.2010 18:47
goniatit
já vždy reaguji věcně a k tomu, čeho se téma týká Jo, v tom jsi se polepšil. Ale je fakt, že už tad… nový
Arutha 13.03.2010 18:50
Arutha
omlouvám se za krátké znovuodemčení. Jen vložím vysvětlení, které již mám napsané a zamykám. Ono ta… poslední
halapremek 13.03.2010 19:03
halapremek
jo, taky jsem si myslel dopoledne, že tady nějak rozumně popovídáme a dojdeme k rozumným závěrům, al… nový
broz.pavel 13.03.2010 18:56
broz.pavel
Pavle, já si nemyslím, že natahování tohoto vlákna je k něčemu dobré. Opravdu ne. To, co tady mělo z…
kocour 13.03.2010 15:42
kocour
Jsme o tři hodiny dál, ale <>vin přibývá. PLS/LOCK/DELETE... nový
kocour 13.03.2010 18:43
kocour
Až ráno, v telce nic pořádného nedávaj. Tak ať mám co číst :-D nový
luma 13.03.2010 18:44
luma
Jasný, kura čekám na tmu a jdu krmit, tak telka mě dneska stejně mine. ;-) nový
kocour 13.03.2010 18:48
kocour
Děkuji za pochopení.:-) Já už mám nakrmeno. Stíhal jsem v přestávkách zdejšího seriálu odbíhat. Nejr… nový
luma 13.03.2010 18:55
luma

Kocoure,
já si myslím že toto téma je dost důležité pro další chod TP.
Buď se tady všichni budou prokousávat vlákny typu goniatit - Pavela je podvodník ( ať je nebo není, to je vedlejší a pro TP si myslím zcela bezpředmětné ) nebo se tady budeme scházet a rádi se sem vracet, protože tady najdeme pokaždé něco, co nám všem přinese užitek .
PB

Nevím proč by se to tady mělo zamikat. Je to konečně volná diskuze o tom, jak to na poradně chodí a co se komu líbí nebo nelíbí. Osobně mne Goniatit také nějak extra nezajímá, ale není to jen o něm. Je to obecně o problému s někým nebo s něčím. Lidé by měli mít možnost si o podobných problémech někde pohovořit a podiskutovat a nemá cenu jim v tom bránit. Přece jako podvedený nebo nespokojený zákazník s importovanými zvířaty nebudu řešit tenhle problém např. na PC poradně nebo fóru, prostě to pořeším na teraporadně nebo iFauně, to je fuk. Pokud jde o nadávky, kterých jsem se taky již dopustil, tak to je jiná, ale jdou snadno z příspěvku odstranit nebo článek smazat celý - není důvod k zastavení celé diskuze a vykázání lidí, které problém zajímá někam jinam nebo se jim posmívat a urážet je. Popravdě...koho např. zajímá co poslouchá ten a ten za hudbu nebo jaká se mu líbí kniha, nebo jak papá jeho had atd. Také to nezajímá většinu a i tak vlákna jsou a běží....Ale jak tu bylo mnohokrát řečeno: Když mě to nezajímá, zak co tam lezu, proč tam vstupuju blbejma řečma a ironickejma poznámka, proč provokuju. Tak to nečtu a je hotovo ne, každý má svobodu volby.

zdar:-D ad.beastmaster člověk se chyb dopuští a tebe už potkala
Popravdě...koho např. zajímá co poslouchá ten a ten za hudbu nebo jaká se mu líbí kniha, asi zajímá:-D,protože tuto je tu cca 14dní a shlédlo to 1726lidí;-),ale to jsi si ani nestihl všimnout,protože jen hledáš chyby.jinak "u mě dobrý" můžeš se připojit do témat...opravdu porozně jsem koukal a nikde jsem Tvoji radu neviděl,pokud ano oprav mi.No nic jedem dál:-D

například otázka :"Chtěl bych se zeptat zda mi postačí pro korálovku kalifornskou terárium 80x50x50cm a jaké byste mi doporučili osvětlení - je nutná zářivka s UVA nebo B, nebo stačí jen nějaká výhřevná žárovka jako SUN GLO a pod. Děkuji." Ale to si jistě nešlo zjistit jinde a otázka to asi taky nebyla?? Já už tady asi ničemu nerozumím :-D

JJ odpověď na mou odpověď....tzn. párkrát jsem se zeptal...asi 3-4x - už nevím, nepočítám...možná někdo najdete další;-)...Jinak sem chodím spíše sledovat obecně to, jaké jsou problémy v teraristice atd., krom toho zatím nějaké extra rady nepotřebuji a nevím co je na tom divného. Jak všechny osočujete aby si to našli jinde, tak já hledám - knihy, internet atd., všude je toho hafec, tak proč se divíte, když někdo dělá to, co doporučujete většině:-)

Trocha humoru:
Asi bude potřeba založit téma o Beastmasterovi a jeho zoofilních sklonech. Téma se bude jmenovat: Kamarád Beastmaster souloží s krajtou, může to krajtě nějak ublížit? (upozorňuji, že je to opět smyšlený příklad, aby mě někdo nechytil za slovo). Pokud by měl za partnery ještěry a hady tak to sem patří ne? Na oko to vypadá, že mu jde o toho hada. Pochopili jsme konečně co je to téma postavené na reálných základech a co blud, který někoho poškozuje a má s tímto serverem společné jedině to, že se týká zvířat? Někdo se nepoučí, pokud se to netýká jeho.

Ha ha ha...no ty vo.e, to byl fór....Hele a jakou školu že jste to vychodil, když máte potřebu dělat tyhle fórky na netu?? JJ....přečtěte si co jsem napsal....až na pár prkotin a to je, že párkrát ano...takže celkem asi 3 dotazy a pak názor na Testudo2...chápete? Nebo potřebujete napsat něco více srozumitelně abyste nemusely zase vybírat slovíčka z textů:-D....tady je prdel jak blázinci:-D. A pokud jde o Vás Goniatit, tak příspěvek vůbec nechápu, nechápu co má zoofilie společného s touto debatou atd...raději si najděte na tyhle úchylný blbosti jinej portál. No a navíc pokud se nemýlím, tak zrovna Vy byste měl řešit něco jinýho ne, nebo Vás Vaši okradení zákaznící nezajímají??? Humor přenechtě někomu s úrovní, někomu kdo nebude někoho osočovat ze zoofilie....Nevím, kdo z nás dvou je větší lump:-D...být Vámi, tak raději zalezu do ulity a nevystrčím hlavu aby mě někdo nesek přes růžky, protože to co děláte Vy už hraničí se slušností a se zákony ČR a to nemluvím za sebe, ale za všechny, kteří s Vámi měli co dočinění a podělili se s tím naštěstí zde. Aspoň má pak slušný člověk a chovatel šanci se Vám a podobným vyhnout;-)

Nepochopil, to mě mrzí. Přitom to bylo vypsáno tak polopatě. Psal jste, že téma Goniatit je pro Vás ok jen proto, že se týká teraristiky, i když jsou to nepravdivé a skreslené informace jednoho člověka, v tom případě by pro vás asi bylo ok i téma mnou zmíněné o vaší případné orientaci. Stále nechápete? Uff. Nebylo to míněno urážlivě, bylo uvedeno, že to není pravda. Doporučuji více číst a méně podléhat emocím. Prostě jste to nepochopil, tak ok. Ty Vaše poslední věty mě spíše pobavily, jste asi pilným čtenářem Blesku a Aha a sledujete denně Televizní noviny na Nově. Jistě jsou to všechno pro Vás věrohodné informace. V tom případě by jste také musel věřit tématu založeném o Vás, nebo komukoliv jiném v dikci kterou jsem zmínil. Stále nedocvaklo? Počítám, že těch, kteří to nepochopily, zase tak moc nebude. Jen polopatě, nikdo Vás nenazval zoofilem, radši si to přečtěte ještě jednou, nebo spíše desetkrát. Hlavně pak další reakci, která to doplňuje

Tvrdé to je, ale nic měkčího, názorného mě nenapadlo. Někoho, koho prodej neživí označení za zloděje, či podvodníka asi moc trápit nebude.

Přitom SMYŠLENÉ téma "Kamarád Beastmaster souloží s krajtou, může to krajtě nějak ublížit?" neobsahuje žádné sprosté slova. Pro Vás by tedy měl být v pořádku. Měříte dvojím metrem u sebe a někoho jiného? Toto téma a téma, které už tady není je postaveno na stejně důvěryhodných základech a důkazech. Pro mě tedy ano.

Beastmaster - pardon, tohle je taky offtopičení a ukazování prstem, ale už mi to nedá. Křičíš jako malé dítě, že "tamhleten dává příspěvky mimo mísu" a taky "tamhleta mě slovně napadá, no je to OK?" apod. a přitom za včerejšek i dnešek ses toho samého dopustil tolikrát, že by mi jedna ruka na spočítání nestačila a na dvou bohužel neumím. Tedy doporučuji, ač to není můj styl, začít se chovat podle toho, co předhazuješ jiným. Když to tak proklamuješ, máš mou plnou důvěru, že to zvládneš na jedničku!;-)

Jinak k tématu jsem se už vyjádřil včera, koneckonců vzniklo trošku i kvůli mě. A ikdyž jsem se vyspal a přecpal sladkým na oslavě, tak se na mém názoru nic nezěmnilo...;-)

Srovnával vás tady někdo nebo si dělal blbou srandu z toho že jste zoofil....až to na Vás někdo zkusí, tak uvidíte jak budete reagovat....Co takhle na oplátku toto: Pane Goniatit a co tenhle fórek - založíme vlákno lumpíci v ČR aneb, od koho raději nic nekupovat, pokud nechcete přijít o kapesné:-D....Myslím, že Vám také není hej, ale když někomu říkáte, že je zoofil....

Tak jak? Vyblbnuto? Můžeme zamykat? Nebo si chcete ještě chvilku hrát na diskusi "blbý s hluchým"? Myslím, že se tu už nic nového nevymyslí a jsem přesvědčen, že za nějaký čas tu máme podobné vlákna znovu. Takže vlastně o nic nepřijdeme. Hm? Tak jak?

Edit: Asi špatná návaznost. Nebylo to směřováno na Standu, ale spíš na strany stále diskutující (točící se v kruhu).

Jen drobnost. Kdo je blbý a kdo hluchý. Nechci, aby to vyznělo jako potrefená husa se ozvala, reaguji logicky. Invektiva si nechám uštědřit jen v případech, kde jsou postavena na reálných základech, kde jsem udělal chybu, zachoval jsem se špatně a ten kdo mi je uštědřil je někdo koho si z nějakého důvodu vážím. Jak by jste tady nazval sebe? Moudrý děd vševěd, který vše sleduje opodál? Na rozdíl od Vás to nemyslím urážlivě. Sorry, ale já vždy reaguji věcně a k tomu, čeho se téma týká. A mám dost sebedůvěry a hrdosti, abych své názory a sám sebe obhájil. Někdo to vidí a pochopí, jiný ne. Nikdy jsem nikoho bez důvodu neurážel. Na tom rozhodně trvám.

omlouvám se za krátké znovuodemčení. Jen vložím vysvětlení, které již mám napsané a zamykám.

Ono ta husa opravdu funguje. Nicméně není to invektivum, proto to i bylo v uvozovkách. Zřejmě neznáte diskusi blbý s hluchým. Vaše škoda. Musím letět a nemám čas to vysvětlovat. Invektiva jen tak nerozdávám, nebudu se k tomu snižovat ani s Vámi. Myslím, že k Vám zrovna jsem se vždy choval spravedlivě i za cenu, že můj názor na Vás není zrovna pozitivní. Ten je ale jen můj a nepotřebuji ho vytrubovat do světa. Stejně jako Vy můžete mít názor na mě, třeba jakožto na děda vševěda. To je zas jen Vaše věc. Za své postoje právě k Vám jsem byl nejednou označen jako někdo, kdo Vás kryje apod. Takže zrovna u mě nespravedlnost k Vaší osobě nehledejte. Všímejte si uvozovek, místo paragrafů se naučte trochu číst mezi řádky a pak Vás ani to, že neznáte debaty hluchého s blbým, nemůže urazit. Pokud přeci jen, nebylo to v plánu. Doufám, že jako vysvětlení stačí a že již nebudu do té hry na diskusi blbý s hluchým zatahován také. Nic mi to totiž nedá a tak se vzdávám té možnosti. Ale už vážně musím, zvířata čekají. Pěkný večer.

Pavle, já si nemyslím, že natahování tohoto vlákna je k něčemu dobré. Opravdu ne. To, co tady mělo zaznít už zaznělo a řekl bych hned v prvním příspěvku GG.
Dál už je to jen spor některých jednotlivců s adminy. Možná se dobereme ve finále k nějakému banu, ale opravdu nevidím žádný význam v tomhle přetahování. Kdyby to někdo po prvních příspěvcích zamknul, tak by výsledný efekt byl stejný. Možná by nebylo tolik nasr.. účastníků. Toť můj názor.
m.

Děkuji za pochopení.:-) Já už mám nakrmeno. Stíhal jsem v přestávkách zdejšího seriálu odbíhat. Nejraději bych přiložil nějaké to polínko, aby mi to na noc neuhaslo. :-D

Njn, už je to tak akorát. Jako správný tyran a komunista zamykám;-) (na několik žádostí) (Arutha) (Arutha)

Zpět do poradny Nahoru