Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Firma Teraechis

Ahoj všichni, obvykle jen pročítám fora, ale tady si neušetřím pár poznámek. Od pana M. jsem si nechal udělat 2terária a ani s jedním jsem nebyl spokojen. Jedno bylo komplet zařízené pro python regius a druhé plazy. To první bylo hezké asi dva dny. Potom začali ze substrátu vylézat jakési mušky, brouci a jiný hmyz. Celý substrát šel do koše, a nahradili jej bukové štěpky. K pozadí mám také výhrady, protože vytvořená plastika dopřála mojí krajtě takový protor k zachycení, že jsem měl velké problémy ji vytáhnout, když jsem s ní potřeboval manipulovat. Vždycky se mi někde zaklínila a násilným "vytažením" ze zaklíněných skulin jsem jen riskoval poranění hada. Zhruba po dvou dnech začala problikávat žárovka a nakonec přestala svítit úplně. Netuším, zdali je pan M. kvalifikovaný elektrikář, a má vůbec oprávnění sestavovat elektrická zařízení (já ano), ale to tady není podstatné. Prostě byla vypálená objímka od přechoďáku. Po výměně objímky jsem musel ošetřit lankový vodič proti rozeklání (elektrikáři tuší letování, nebo dutinky pro lankové vodiče), a po utažení kablíku pod šroubky ještě lanko zakápnout silikonem, aby váha objímky a květináče nevisela jen na spojích lanko-šroubek.
Obdobné ošetření elektroinstalace neminulo i druhé terárium.
Když pominu 7letou praxi s chovem různých zvířat, a pominu i to, že terária s pozadím pana M. jsou velmi těžká a řezané sklo je ledabile opracované, nebyl jsem celkově spokojen s chováním pana M. Pokud mu pochválíte jeho práci, tak ok. Když jsem se ale ozval s dotazem proč terárium stojí tolik, pan M. mi docela nevybíravám způsobem vysvětlil, co tam všechno musí být... no nevím. O nějaké reklamaci nechtěl pan M. ani slyšet. Po dvojím upomenutí vždy stejná výmluva na časovou zaneprázdněnost. Takhle by se člověk co chce prodat svoji práci chovat neměl.

Kdyby měla firma T. stovky spokojených zákazníků, pak by asi neměl pan M. zapotřebí pracně obhajovat svoji práci. Pročítat recenze a hájit se, napadat nespokojené zákazníky a ospravedlňovat se.

Tyto řádky je moje zkušenost asi za 10000. Internet je veřejné médium, takže postřelená husa se nejspíš ozve.
Tohle ale není výzva k debatě, jen moje zkušenost. Proto prosím, aby nikdo necitoval můj příspěvek a nevpisoval velkým písmem své názory, kterými by bagatelizoval můj příspěvek. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny