Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "probíjení" topné folie

Jednou jsem se setkal s tím, že v podobném případě brněl i Hroznýš, nebylo to ale u folie.
Pro Uroboros: na lavinu tvých otázek odpovím najenou. O čem jsem nebo nejsem přesvědčen tady ani tak nejde, jako že jsem nabídl nějaké vysvětlení, i když podle tebe blbost. Sám jsi ale jen dedukoval a jsem na tebe zvědavý, až se potvrdí nezávadnost folie. Teď hluboce lituji, že jsem tady vůbec reagoval, protože i tady na Teraporadně se najde několik arogantních správců zeměkoule,kteří hned každému tykají a kteří rádi utřou každého, kdo má jiný názor než oni. Já jsem tě za tvé příspěvky nijak nenapadal a pokud ti toto tvé vyjádření jakési převahy pomůže k dosažení vrcholu, jsem upřímně rád.
Folie vyrábí česká firma. Zabývá se výrobou, dodáním a montáží elektricky vyhřívaných podlah. Téměř všechny firmy v republice, které se zabývají montáží vyhřívaných podlah do rodinných domů, nakupují folie od nich. Všechny atesty, bezpečnostní listy, schválení pro EU jsou samozřejmostí. Abys mne hned zas ty nebo Beastmaster neutřel, folie pro ohřev terárií jsou jejich sortiment s tímto určením, nejsou to amaterské předělávky z podlahových folií - i ty se mezi lidmi objevují. Že tady neuveřejním přímo firmu vychází z toho, že obchoduji jejich zbožím, ale stejně ji tady skoro všichni znají.
Pro Beastmaster: na to, o čem se zmiňuješ ty ve svém příspěvku jsem odpověděl už výše, i když ty se vlastně už ani neptáš, ale rovnou vynášíš ortel a zákazy prodeje, aniž bys měl v rukách jakykoliv fakt.Co se týká tebe, toto je má poslední reakce, nestačím se totiž divit, jak arogantně reaguješ na lidi, kteří ti nepřitakávají - viz. Cejna.
Nevím jestli je má odpověď dostatečně chytrá pane Uroboros, pravděpodobně nedosahuji tvého vzdělání ani vzdělání tvého politruka a hluboce se omlouvám za prezentaci mého stupidního a debilního názoru. Už to tady nikdy neudělám. Ve škole mě učili něco o spotřebičích bez kovových vnějších částí třídy II dvojitá izolace, ale asi jsem měl smůlu na učitele.
Přesto jsem ale opravdu zvědav a věřím, že mě jakožto neomylný a superznalý elektrotechnik poučíš, až tvé teorie o porušené nebo jinak vadné folii padnou, v čem je problém. Zatím jsi to neřekl.
Jinak přeji hezké svátky všem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny