Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "probíjení" topné folie

Krom atestu jsi na nic neodpověděl
1. Nevím, ale srovnání kovové konstrukce a těla zvířete z hlediska indukování se mi nějak nelíbí.Kromě toho všichni jsme v blízkostí jekéhokoliv vedení a elektrospotřebičů vystavení elektromagnetismu. Vím, že jen v nepatrném a zanedbatelném množství nebo velikosti.Zvířata v elektricky vyhřívaných teráriích rovněž.Takže ušetřen nejsme nikdo, ale současné poznatky vědy hovoří, že je mizivé a neškodné. Dnes, co se zjistí za nějakou dobu nikdo neodhadne.
2.Jak můžu prodávat ... Už jsem z části odpověděl v 1. Elektromagnetickému poli zvíře vystaveno je, ale jsem přesvědčen, že to zvířatům nevadí. Kdyby to bylo škodlivé, myslíš, že by tyto a podobné výrobky stovek výrobců na světovém trhu se vůbec mohly používat i pro lidi? Výrobce uvádí určení pro ohřev zvířat a podlah místností, má to podloženo zkouškami a dobrozdáním příslušných institucí. Takže důvěřuji těmto dokumentům a díky nim jsem přesvědčen o neškodnosti folií, respektive jejich elektromagnetického pole.
3. Kdyby byla nějaká omezení nebo rizika ohledně čipů, bylo by to v bezpečnostních listech uvedeno. Není. Ani co se týká kardiostimulátorů a pod. Na toto jsou testy samozřejmostí.
4. Atest a příslušné schválení - již jsem odpověděl minule.
Zaregistrovaný nejsem, předpokládám že SZ je nějaká vnitřní pošta? Na Teraporadně si jen čtu a zdejší napadání, shazování a arogance některých pisatelů se silně podobá Ifauně, proto nikam nepřispívám. Tentokrát jsem udělal vyjímku, jelikož jsem chtěl pomoct mému zákazníkovi, který má potíže. Taky mne tento problém zajímá i pracovně pro případné opakování stejného problému do budoucna.
Slušnost, pozdrav, poděkování si zde někteří vysvětluji jako slabost a hurá do něj, ukážem mu svou nadřazenost a převahu. Sám jsem pozdrav nepoužil, abych se přizpůsobil zdejší úrovni, ale i tak mi to nebylo nic platné.Díky za lekci a jsem s pozdravem.
P.S. Jsou takto zodpovězeny tvoje otázky milý příteli?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny