Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hrozňa na šrot

Můj hrozňa byl vždy hyperlenoch, ale co se lovu týče úspěšnost 99%. Jen výjmečne se stalo, ze se potkanovy podařilo ustočit, Jenže to co jsem viděl včera mě uzemnilo! Dostal 2 menší potkyše 1 měsíc ne o moc větsí než jeho hlava, ale ty už dostával a nebyl problém.
Hrozňa: 3 roky, cca 140 cm. Při prvním útoku úplně potkana minul a zabořil čumák do písku, při druhém útoku to s tlamou plnou písku napálil do skla terárka, při třetím zase do skla. Nevěděl jsem co dělat tak jsem potkana omráčil, ten se skoro nehejbal a hrozňa zase zobl vedle, opět do písku. Až na 5 pokus si ho už vpodstatě nepohyblivyho nadhodil smyčkou a dál ani nevěděl jak ho do sebe nasoukat místo aby ho od hlavy do sebe hodil zakousl se mu někam do hřbetu a tou po nárazech pokřivenou tlamou do sebe toho prcka 20 min soukal. Já jsem čuměl jak péro a chtěl bych aby mi někdo napsal co to může být!! Slepej není, ale vypadá to jakoby měl tak trojty vidění!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
čemuž se dá předejít krmením prvních pár měsíců mimo terárium. To je rozhodně pravda, ale já jsem t…
Boss_1 11.05.2010 11:37
Boss_1
To já krmím (zatím) všechna zvířata mimo jejich ubikace a bez problému .. Naopak u větších B.c. při… poslední
Filip 11.05.2010 14:57
Filip

čemuž se dá předejít krmením prvních pár měsíců mimo terárium.

To je rozhodně pravda, ale já jsem to zkoušel tak, že jsem zahřál vanu a hodil do ni hada s potkanem a ten na něj čuměl jak ňouma a k attacku se neměl (ten had, ne potkan):-)
A po přehození do terárka byl útok okamžitej. A u korálovky to bude asi stejny. Takže myslím, že by radši zašli hlady, než večeřeli mimo svou vilu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru