Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Super fotky pnae "somalia" ;-):-) Evidentně vydařená cesta.
Arutha 24.05.2010 16:45
Arutha
Tome super :)
VH 24.05.2010 17:42
VH
Moc pěkný, čumím, kolik jste toho viděli. Jak to probíhalo, na vlastní pěst s půjčeným autem? S míst…
krokodýl 24.05.2010 20:06
krokodýl
Na vlastní pěst, s půjčeným autem, celkem čtyři lidi, 14 dnů, žádná "dovolená", ale poměrně hodně pr…
Matmata 24.05.2010 20:38
Matmata
žádná "dovolená", ale poměrně hodně práce a celodenní hledání různým způsobem Tak to je mi jasný, a… nový
krokodýl 25.05.2010 18:28
krokodýl
Zdravím, info o deserti máte v mejlu. nový
Matmata 25.05.2010 21:33
Matmata
Zdravim kolegy a kolegyne... Neuveritelne se mozna stane skutecnosti a i ja se po 3 letech snad kone… poslední
boa.constrictor 10.01.2011 17:58
boa.constrictor

Moc pěkný, čumím, kolik jste toho viděli. Jak to probíhalo, na vlastní pěst s půjčeným autem? S místním průvodcem? Já bohužel letos "pouze" bulharská a řecká Makedonie. Což je sice fajn lokace, ale blbej termín (přelom června a července - horko, sucho) na plazy, snad nám nebude počasí tolik přát.:-)

Na vlastní pěst, s půjčeným autem, celkem čtyři lidi, 14 dnů, žádná "dovolená", ale poměrně hodně práce a celodenní hledání různým způsobem. Projeli jsme celé Tunisko mimo jihovýchodní části. Byla poměrně velká zima, ale už velké sucho (docela jsem počasí nechápal - asi jako tady u nás). Jinak bez průvodce. Celkem jsme viděli 9 druhů hadů, 19 druhů ještěrů, 6 druhů štírů, 2 druhy želvy a 4 druhy obojživelníků. T.

žádná "dovolená", ale poměrně hodně práce a celodenní hledání různým způsobem

Tak to je mi jasný, akorát na rozdíl od každodenní rutiny v práci, to bylo silně dobrovolné plahočení, rozhodně to člověka baví víc než rachota, i když občas padá na hubu.;-)
Jen malý dotaz, kde jste potkali tu M. deserti, neměl bys foto biotopu + nějaký doplňující info (nadmořská výška, teploty v době nálezu - aktivita hada nebo v úkrytu? apod.)? Díky předem moc.

Zdravim kolegy a kolegyne...
Neuveritelne se mozna stane skutecnosti a i ja se po 3 letech snad konecne zas nekam vypravim... A nahoda (velitelky rodineho klanu) tomu chtela, ze volba pada na Tunis... Nicmene, vzhledem k me praci + rodinym prislusnikum, nam to vychazi az na konec leta - nekdy srpen/zari (spis to zari)...
Takze otazka zni, je li mozno v tuto rocni dobu neco zahlednouti/zvecniti na fotgrafii, krom mistnich pamatek a obyvatel = myslim herpetofaunu... Z mediteranu mam zkusenosti jen z opacne strany kalendare (jaro, leto), tak se ptam zkusenejsich a zcestovanejsich...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru