Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosim akutne potrebuji pomoc ohledne varana!

Zdravim vsechny teraristy.Mam doma varanka stepniho,dovoz, je to ani ne pul roku stare mlade podle me. S chovem tohodle druhu mam uz zkusenosi. Ale tentokrat se mi stalo neco co u tohodle druhu neznam. Podobnou zkusenost mam u agamy vousate. Varanek mi dostal krece, cukaji mu nohy, spatne chodi. Nevim co s nim, muzete mi poradit? Nechci aby mi umrel. Pokud je treba jeste nejakych informaci dodam. Diky moc za kazdou radu nebo i odkaz....

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
ahoj simisku neco podobneho jsem slysel ze se deje u agam vousatych. tres zadnich nohou a obcas i ab…
millamber 29.05.2010 14:17
millamber
Nedostatek vitaminu B zpusobuje sam o sobe nervove poruchy, krece a podobne. To ze by se krece lecil…
Redsnake 29.05.2010 15:19
Redsnake
jak rikam omlouvam se pokud to sem primo nepatri. jen rikam ze jsem s timto (mnou popsane) setkal pr…
millamber 29.05.2010 19:44
millamber
Ano u agam jsem mela podobnou zkusenost ale dopadlo to omnoho hur.Nerikam ze je vyhrano ale rady pom… poslední
simisek15 29.05.2010 23:18
simisek15

ahoj simisku neco podobneho jsem slysel ze se deje u agam vousatych. tres zadnich nohou a obcas i absolutni necitlivost a nepohyblivost(mohlo by se po case stat i u tebe treba jsi to zachytila v zarodku). prikladal jsem to taky nedostatku vitaminu B a vapniku ovsem vet nas vytrhl z omylu udajne se jednalo o nervove problemy s koncetinami. dostavali kazdy den injekce antibiotik a po trech tydnech se z toho lehce vzpamatovali a po case se opravdu uzdravili. omlouvam se jestli je to mimo pouze davam info s podobnym nebo i stejnym pripadem.

Ano u agam jsem mela podobnou zkusenost ale dopadlo to omnoho hur.Nerikam ze je vyhrano ale rady pomohly.I kdyz nevim ktera presne.Varanek uz krece nema,ani zachvevy prstiku,je pekne kulatoucky,snazi se me porad kousat,basti vitaminy,a cvrcky taky.....nenasilne.....takze cca 14 dni nez se uplne zmatori zajdeme k vetovi zbavit ho parazitu.....a obesla jsem se zatim bez veterinare....Diky vsem....kdyby se to jeste nejak zvrtlo (doufam ze tedy ne) napisu....ale myslim a doufam ze se brzo plne uzdravi :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru