Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Leguan červeny

Ano, v podstate mas pravdu.Nemam rad ludi, ktory kupia zviera bez toho aby o nom vedeli aspon zaklady....
Na nete je dost info ktore sa lisia, ale napr aku potrebuje stravu, osvetlenie, velkost terarka je to vzdy dookola to iste.Aj ked sa najdu rozdiely(ci uz mas terarko o 10cm vecsie alebo mensie je dost jedno).

Ale vidim ze o legoch vies velke ked sa pytas co sa pytas...Su ludia ktory studuju mesiac vsetko co sa o zvieratach da, pytaju sa na fore atd.A su ludia(ty)ktory kupia zviera, mesiac ho doma drzia v "perfektnych podmienkach", potm sa zacnu zaujimat co zviera potrebuje a potm sa zacnu objavovat dalsie temy typu:lego nezerie, je agresivny, je cudny....

Mas pravdu, vela ti neporadim lebo na to nemam absolutne nervy a ako vidim podla prispevkov, niesom jediny.Dalo mi to robotu fakt asi 2minuty kym som ti nasiel vsetky tie odkazy, a to su len tu z fora....Mas tam vsetko co potrebujes vediet.Terarko, pozadie, krmivo, ochocovanie a neviem co este.Ak by ta to fkt zaujimalo, tak by si to mal uz davno precitane.
Poslal som ti link na forum o leguanoch?Tipujem ze si ho este ani nevidel.....
A keby som(Si) zadal do googlu iguana iguana(latinsky nazov leguana) vyskocilo by ti tolko stranok, ze by si mesiac ani nespal, len cital!!!
Celkom by ma zaujimalo ake knihy si uz o leguanoch precital???

Nikomu sa nechce odpovedat kazdu chvilu na tie iste otazky, zvlast ked tu uz nejkay ten piatok sa takmer kazdy den rozobera nieco o legoch.Staci pohnut rozumom a HLADAT!Co nenajdes, to sa opytaj, a ked to bude nieco normalne, mozes ocakavat aj normalnu odpoved a dokonca aj odomna!!!


Do tej doby, ADIOS AMIGOS:!:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny