Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Upevneni vyndavaci vetve

Zdravim vespolek.

Zrovna jsem si precetl vo vlakne o Sportakrylu velmi rozumnou poznamku ohledne vyndavani stromoveho hada z teraria; ze nejlepsi to je i s vetvi. Ano, to tedy urcite je, jak jsem usoudil uz i sam ze svych skrovnych zkusenosti. Nicmene, nez zacnu predelavat v terarku vetve na vyndavaci, rad bych se zeptal vas, co uz je vyndavaci mate, na cem ty vetve drzi. Zkusel jsem kdysi podle jedne knizky udelat ze silikonu U-cka, ale tyto vzaly brzo za sve. Nehlede na to, ze na nalakovane OSB desce silikon vlastne vubec nedrzel. Muj problem nakonec vyresily vruty... :-)
Jake je jine vhodne a elegantni reseni pri udrzeni vlhkovzdornosti teraria? Natloukat kousky dreva nebo plastu jsem zavrhnul, jelikoz drevo nabobtna a skrze hrebik se zase v kazdem pripade dostane vlhkost dovnitr do OSB desky. Tesim se na vase napady a hlavne zkusenosti, mne moje dosly.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Diky za napady. Vetve na "zaprenou" do hadiho teraria nechci, nebot poruznu hnijou a ve spolupraci s… poslední
xuebao 07.06.2010 09:12
xuebao

Diky za napady. Vetve na "zaprenou" do hadiho teraria nechci, nebot poruznu hnijou a ve spolupraci s hadi aktivitou terarko nici. Sympaticky je ten set hacek-ocko, mozna nejlepe mosazny, ktery nezrezne :-). Silikonovani v OSB terku uz neverim, protoze silikon nevydrzel ani ve sparach ani na upevneni cehokoliv. Nasel jsem ted jakesi vodeodolne patex lepidlo na drevo, ktere by mohlo silikon (snad) nahradit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru