Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krmení

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti ohledně krmení agam vousatých granulemi. Koupila jsem se teraristice a jsou to granule přímo pro agami vousaté. Zkoušela jsem jim to zatim dávat jen jednou a moc to nechtěli. Ještě tam píšou, že se mají namáčet ve vodě nebo v džusu. A ještě bych se chtěla zeptat, kde kupujete ten substrát Pussy Pet, jestli někde v teraristice nebo někde jinde, u nás to totiž nemají. Díky moc za odpovědi :)

Předmět Autor Datum
Nejake granule spec. pro vousatky jsme zkouseli, ale agamy je uspesne ignoruji. Jako doplnkove krmen…
lucifer 13.06.2010 09:46
lucifer
Já právě viděla ty granule v teraristice, tak jsem koupila menší balení, že to nejdříve vyzkouším a…
Aartte 13.06.2010 10:02
Aartte
Ted sice mame prcky, ale uz jsou vsichni zarezervovani. Dalsi by se meli lihnout nekdy koncem cerven… poslední
lucifer 13.06.2010 10:08
lucifer

Nejake granule spec. pro vousatky jsme zkouseli, ale agamy je uspesne ignoruji. Jako doplnkove krmeni by to mozna spatne nebylo, ale pokud maj denne plnou misu pampelisky tak se a nejake granule vykaslou ;-) Od PussyPet substratu jsme postupe upustili, neb jednak nejak zmizel z trhu, a druhak - obycejny pisek do detskych hrist je preci jen praktictejsi. Je temer zadarmo, a kdyz je potreba neni problem z nej udelat kladiste, na rozdil :-)

Já právě viděla ty granule v teraristice, tak jsem koupila menší balení, že to nejdříve vyzkouším a taky se mi n a to vykašlali... :) koupila jsem to i proto, že když mi dojdou cvrčci, tak abych jim měla co dát. Jinak zeleninu a ovoce mi žerou pěkně, takže granule můžu asi zahodit. Mě tam právě dostalo to, že se to může namáčet i džusem. :) jinak jsem se chtěla zeptat, jestli budete mít teď někdy přírůstky, páč bych potřebovala samičku (jednu už mám, ale jedna na jednoho samce je málo a z té druhé se vyklubal samec). Jsem ze Strakonic, tak bych si jí popřípadě mohla vyzvednout i osobně :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru