Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak jste spokojeni s firmou Zoopet?

Vážení, já už fakt nevím co to s těma lidma a celkově s teraristikou poslední dobou je. Už sem pro jistotu ani nepíšu, protože to fakt nemá smysl. Logika způsobu uvažování některých lidí je fakt zajímavá. Sice tenhle příspěvek stejně nic nezmění, ale já už nemůžu.

K importům, jen tak k zamyšlení:
Cca před 10 lety jsem si kupoval na burze podpultový import V. renardi (ještě jako V. ursinii renardi), tehdy ještě docela vzácnost. Koupil jsem si jednu samičku za 2500. Za 2-3 týdny jsem si jel na Slovensko pro importovaného samce, s cestou mě to vyšlo taky na téměř 2500. Snad ani nemusím říkat, jak neskutečně jsem byl natěšený, měl jsem doma úžasné ursínky, prostě jak ve snu. Bohužel, do 2 měsíců bylo po nich. 5000 v háji (to nemluvím o hodnotě 5000 tehdy a teď). Samozřejmě jsem byl neskutečně naštvaný, ale nikdy by mě nenapadlo si kvůli tomu někde stěžovat! Kupoval jsem import, a tím pádem jsem šel do rizika. Dobrovolně.
Myslím, že nejsem sám, kdo takto přišel o zvířata a ještě daleko větší částky.

V tomto smyslu mi přijde docela "zábavné", jak má někdo (obecně) potřebu řešit importované zvířata za pár stovek a ještě dávat anketu o spokojenosti s nějakou firmou.
Když nevyhraji ve Sportce, taky si budu stěžovat na Sazku a dávat anketu jak jsou s ní lidé spokojení? Asi ne, že... Přitom je to to samé. Kupovat importované zvíře je vlastně také svým způsobem sázka. Kdo to nechápe, nebo nechce chápat, tak ať nesází, respektive nekupuje importy.

PS: Moc prosím zebrovnika, ať si to nebere osobně, nic proti němu nemám, prostě mi v tomhle vlánku už došla trpělivost, ale stejně tak bych mohl napsat totéž už do X předchozích v minulosti.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny