Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mlhovače

ono to je trosku debilni s tim mlznym vykonem, prakticky ty informace odpovidaji pouze objemu vody co zmizi z nadrze(tzn. ktera se dostane do vzduchu u tech levnejsich jako moje mila exotera to pocita i s tou vodou co se nerozdeli na male kapicky vody do vzduchu, ale vytryskne z ultrazvukove membrany vzhuru jako normalni kapky)

jelikoz to chcete k baziliskum, nebyl by lepsi vodopad? stejne ty potvory potrebujou koupani ne? tak nejaky vodni okruh s filtraci ne? vzdusnou vlhkost to taky zvedne, pripadne kombinovany system, aby doplnovani vody mlhovaci bylo automaticke.

tak sem sam nad sebou zaplakal, jak spatne to mam vymyslene, kdybych byval vice premyslel, tak sem si mlhovac dal tak jak jsem to videl nedavno u jednoho teraria. Ja mam nadobku dole, takze mlha bojuje s gravitaci. Videl, jsem system s nadrzkou navrchu zadni steny(plasticke, ktera nesla az ke stropu) defacto po cele jeji plose shora, odkud se mlha v klidu a pohode samovolne valila dolu(mozna doplneni o 40mm vetrak z PC se snizenymi otackami, tak nekam k 10-30ot./min by tomu jeste napomohl) nejidealnejsi by se mi jevil system:

Dole hlubsi nadrz k plavani, takova aby tam mohli byt rybky(aspon ancistrus na cisteni) nejaky rasy(takove ty zelene filtracni rasove koule), akvarijni filtr, nejake cerpadlo vyvedene nahoru do nadrzky, takove hloubky, aby tam mohl byt ultrazvukovy mlhovac a z toho udelany vodopad, ktery by vodu cyrkuloval, podle typu treba i okyslicoval. Bohuzel to u vas uz asi nebude mozne, ale i tak zvazte i ten vodopad.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny