Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Interspar Litoměřice - želva

Je notoricky známé, že obchody žijí z prodeje granulí, písku pro kočky a podobného, živá zvířata představují jen dekoraci nebo hodně doplňkový sortiment určený pro neschopné, kdo si je nedokáží opatřit sami od "primárních producentů". Když pak nad želvami člověk sice vidí zářivku s UV-B světlem, ale položenou nahoře nad sklem (které UV záření odfiltruje), lze si zcela oprávněně o inteligenci provozovatele takového zvířetníku myslet něco hodně nelichotivého (že je to de.il). Pak tam člověk narazí na hloupého arogantního prodavače, nabízená želva je za dvojnásobek tržní hodnoty a s už viditelnými známkami rachitidy a dalších metabolických obtíží a prodavač(ka) o tom nechce ani slyšet, tak soráč, takové do ř.ti poslat jest zcela oprávněno. No a položky za nájem, otop, elektřinu etc.? To jsou vložené investice do podnikání. Většina chovatelů je má mimochodem taky.
Ta přezdívka tím pádem vcelku padne, jak nás učili, sebekritika je první cesta k nápravě. (Pokud tedy není odvozena od slove sebe krýti...)
Všechna čest několika málo slušným výjimkám, (na požádání možno sdělit, o koho jde), kdo jsou současně slušní chovatelé i aspoň trochu úspěšní obchodníci.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny