Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jak to bylo s krajtou?
... 02.08.2010 10:57
...
Z toho článku mi je na zvracení. Přečetl jsem si první odstavec do obrázku a stránky bych, být majit…
Redsnake 03.08.2010 10:06
Redsnake
Děkuji za pochvalu. Uvažovali jsme o názvu "Bystrcký sračkomet", ale je to trochu dlouhé a některým…
admin Bystrčníku 03.08.2010 11:32
admin Bystrčníku
Není mi to příjemné, vypadat jako hnidopich, ale ty články opravdu postrádají jakoukoliv informační…
Redsnake 03.08.2010 12:02
Redsnake
Určitě vám za názory děkuju, ale Teraporadna asi není úplně dobré místo na rozebírání Bystrčníku. Je…
admin Bystrčníku 03.08.2010 13:41
admin Bystrčníku
Admin: já proti vám zhola nic nemám, tak mě berte jako náhodného nezaujatého kolemjdoucího:-) Podle… poslední
Arutha 03.08.2010 14:07
Arutha

Není mi to příjemné, vypadat jako hnidopich, ale ty články opravdu postrádají jakoukoliv informační hodnotu. Pokud to je portál pro pobavení obyvatel Bystrce, tak prosím, ale já úroveň vidím tak na hladině štěků z novinky.cz
Ve váš prospěch mluví to, že se o danou problematiku aspoň trochu zajímáte a kontaktujete chovatele, jejichž výpověď sice překroutíte a uděláte z nich blbec, nicméně, to je riziko podnikání.
BTW. nepřál bych si, aby se nějaké mé věty někdy vyskytly na vašich stránkách, tak jak to máte ve zvyku, citovat z diskuzních fór. Díky

Určitě vám za názory děkuju, ale Teraporadna asi není úplně dobré místo na rozebírání Bystrčníku. Jen snad vysvětlím - nechceme dělat programově bulvár ani nic dalšího, zveřejňujeme absolutně vše, co se Bystrce (třeba i nepřímo) týká. Když jsou k mání senzace, budou senzace, když jsou k mání odborné texty, zveřejníme i ty. Bereme všechno, pro každého dokořán.

Že jsou otázky na hady co žerou děti z hlediska chovatelů pitomé, je mi jasné. Ale upřímně, hadi co děti nežerou jsou poměrně nudní hadi.

Admin: já proti vám zhola nic nemám, tak mě berte jako náhodného nezaujatého kolemjdoucího:-) Podle mě je TP na rozebírání Bystrčníku vhodná zhruba tak stejně jako hospůdka v Bástru - prostě místo, kde se potkávaj lidi.
Ale k věci:

Píšete, že zveřejňujete vše, nemám námitek. v závěru ale imho jasně naznačujete, že chcete aby byly články pro lidi zábavné, čtivé (pochopitelně, bez toho to nejde) a jste ochoten zkousnout tímpádem i nějakou tu pitomost - hlavně když se to bude líbit. IMHO tím ale to "vše, co zveřejňujete" vědomě devalvujete a moc by mě zajímalo, čím jsou okořeněné ty odborné texty, aby byly čtivější. Vypovídací hodnota takového článku pak logicky svádí dost lidí k pojmu bulvár.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru