Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem urceni hada z Gabunu

Jo. Maji tam z nich celkem bobky. A neni se cemu divit, kdyz se za kazdou mambou zenou, aby ji mohli zabit. Ta se pak pochopitelne nastve a je z ni smrtici bic, ktery pak ty lidi klidne pronasleduje. Je az podivuhodne, kolik energie jsou mistni schopni investovat do zabiti hada, ktery je ve 100% bezpecne vzdalenosti mirumilovne se plazici nekde v krovi. Je to takovy zacarovany kruh; pronasleduji mambu, protoze zabila lidi, kteri ji pronasledovanim vydrazdili az pak umreli na ustknuti mamby, a tak oni musi pronasledovat a zabijet tu hroznou smrtici mambu.

Mambu jsem nazivo videl. Uzasne zvire, a k tomu ten pocit, kdyz neni za sklem teraria... Mnela stesti, nedostahli na ni ani ctyrmetrovou tyci a zvladla se odplazit. Ale mnel jsem z toho bobky zase ja, pac kdyby ji rozdrazdili, ona se pak proti nim obratila a nestihli by ji seknout...

Jinak prikladam jeste takovou klasickou africkou hadi fotecku z jine casti Afriky (kdyz uz jsme v tech terahadankach, tak druhove urceni necham opet na foru):
http://tera.poradna.net/file/view/6704-img-0719m-j pg

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny