Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neobvyklá chuť agamy vousaté

Dobrý den, dnes jsme u naší agamy spozorovali něco nevýdaného. Na talíři jsme měli nachystanou bábovku s čokoládovou polevou. Agama se rozeběhla a začla se bábovkou ládovat. Odendali jsme jí, protože si nejsme opradu jisti, jestli by jí to nějak nemohlo uškodit. Jsou jí tři měsíce a ještě jsme to u ní nezaregistrovali. A ještě jedna otázka: Je normální, že cca ve dvouch měsících snědla třeba 8 cvrčků za den a teď jí stačí třeba čtyři tři? Děkujeme za odpověď!!

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To docela jako koukám. Člověk sem napíše dotaz a najivně si myslí, že zde budou lidé kteří poradí,al…
Vousatka 24.09.2010 21:22
Vousatka
Na první část otázky lze odpovědět zcela jednoznačně - čokoláda a podobné sladké pochutiny agamám a…
nikolas 24.09.2010 21:39
nikolas
Děkujeme moc za odpověď. Abych to upřesnila,agama začla jíst méně už před ochutnáním té bábovky,takž…
Vousatka 24.09.2010 21:45
Vousatka
hele mně jednou sežral bazilišek bábovku bez čokolády...Uplně sem čuměla jak puk, protože to bylo MO…
Lilli 24.09.2010 22:18
Lilli
Tak to mě velmi pobavilo:-D Jsou to velcí jedlíci,takže to aby si člověk dával pozor na to kam agama… poslední
Vousatka 25.09.2010 11:03
Vousatka

To docela jako koukám. Člověk sem napíše dotaz a najivně si myslí, že zde budou lidé kteří poradí,ale místo toho člověka skoro zesměšní. Já nemám agamu zavřenou stále v teríriu,pouštím jí ven,takže je celkem pravděpodobný,že lezla po stole a stalo se to že jo...Příště si dost rozmyslím jestli má vůbec cenu sem něco psát,na něco se ptát.

Na první část otázky lze odpovědět zcela jednoznačně - čokoláda a podobné sladké pochutiny agamám a i jiným ještěrům velmi chutnají, není to úplně nevídané. Sice jim nejspíš úplně neprospívají, ale při jednom ochutnání nemohou mít jakýkoli vliv na jejich celkový stav. Na druhou část otázky odpovědět nedokážu, ale určitě to není tím, že by ochutnala čokoládu a už nic jiného nechce. A nevidím důvod, aby se agamka občas neproběhla venku, třeba i po stole s bábovkou. I když bych se spíše snažil vytvořit jí rodinku z příslušníků sobě rovných. Ale to je jen můj názor a nikomu ho nevnucuji.

Děkujeme moc za odpověď.
Abych to upřesnila,agama začla jíst méně už před ochutnáním té bábovky,takže jsem to napsala asi nesrozumitelně:DVen jí dáváme často,ale jelikož se obáváme,že kdyby jsme přikoupili další agamu,že by to bylo opačné pohlaví,tak se pro její ,,kamarády´´radši nerozhodujeme:D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...