Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem LEGUAN

Čo ti na toto odpoviem? Velmi tažko viem niečo zosmolit...
Oko: mohlo sa mu stat všeličo-od urazu až po neaku špinku so substratu.Ked sa mu nan nepozrieš,neodfotiš-nikto ti nepovie.Liečenie zaleži podla rany,možno stači len vyplachnut očnou vodou.???
Velkost- maličky prcek mal po doneseni domov-11 cm telo + chvost,vo veku 2 rokov mal 17 cm telo,teraz vo veku 3 rokov ma niečo cez 30 cm.Každy rastie inač-zaleži od kondicie,genov po rodičoch,podmienkach,je vela rôznych faktorov,neda sa to zovšeobecnit.Takto rastli všetci moji 3 legovia zhruba rovnako a dokonca si myslim,že su aj z rovnakeho zdroja-tzn z dakej farmy dakde v pr...zahraniči.Ten stav v tej dobe aj zodpovedal ich kondicii... fuj.
Teplota- na vyhrevnom mieste by mal mat 35 st a viac,v spodnej časti terka 24 st,teplota na noc by dlhodobo nemala klesnut pod 20 st.Lego je teplo a svetlomilny jašter.K svojej pohode,rastu a všetkemu potrebuje dostatok svetla,Uvb lučov.To,že si ho cez leto piekol v sklenenom terku niekde za oknom nie je nič platne.Keby bol vo voliere a nefiltrovanom pobyte na slnku-to je niečo ine.
Ten substrat daj preč,vlastne ostatne som už pisal hore v predchadzajucom prispevku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny