Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Detia - doplnění informací

Na druhou stranu nechci mimina zbytečně moc Detii vystavovat, četl jsem o několika případech, kdy hadi pošli po aplikaci Detie (šlo tuším o chřestýšovce).

Ještě mě napadlo: mám něco zavěsit i do místnosti, mimo terária, abych se zbavil bezoušů i mimo tera? Asi je to blbost (ani mě to nezní moc dobře), ale nechci, aby se tam pak vrátili.

Na jednu stranu se obavate, ze na detii uhynou mladata hadu, na stranu druhou chcete pasku veset do cele mistnosti tak, aby to dychaly vicemene vsechna zvirata, vcetne Vas.
Detie (a spol.) neni na jednodenni pouziti. Je to zalezitost, ktera se u zvirat nechava delsi dobu, tak, aby se z vajicek v terariu nebo i mimo nej stihly vylihnout mladi roztoci. Ti si pravda mohou "stradovat" klidne po cele mistnosti, ale nejsou nesmrtelni. Bez nasati chcipnou a pokud se nasat chteji, musi chte nechte do terarka kde je hostitel, ale i Detia.

Kazdopadne - Pokud si donesete noev zvire a na roztoce ho nezkontrolujete, tak se roztoci mohou vratit kdykoli. Od toho mame karantenu, ze. Ale beru, stane se, zvlast pokud novy prirustek neni napadeny nejak vic.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny