Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Furcifer Pardalis - Ventilace

Dobrý den,
budu si stavět terária pro F. Pardalise a v literatuře jsem se dočetl, že potřebují mít dobře odvětrávané terárium. Z důvodu udržení vysoké vlhkosti jsem ustoupil od celo síťových terárií. Rozmýšlím se mezi větráčkem od firmy Lucky Reptile nebo Namiba Terra. S tím že jeden umístím na spodní straně a druhý na stropě terária, aby docházelo k maximální cirkulaci vzduchu. Chci se zeptat jestli s tímto způsobem odvětrávání terária máte někdo skušenosti (hlučnost, účelnost zařízení, poruchovost a poznatky z provozu) ? Předem děkuji za odpovědi...

Předmět Autor Datum
nerikal jste nahdou v tomhle vlakne http://tera.poradna.net/q/view/150055-furcifer-par dalis-spolecn…
boa.constrictor 05.11.2010 14:06
boa.constrictor
Bylo to myšlené jinak a jestli Vás to tak trápí, tak to laskavě přehlížejte. Jde mi o to, že někteří…
Plotner 05.11.2010 14:52
Plotner
Být tebou tak se snažim být k lidem trošku víc laskavější.. ty po nás něco chceš ne mi po tobě! Co s…
spouny 05.11.2010 15:15
spouny
Me nejde o pravidla (na to tu jsou modi), ale zarazi me kdyz otevru poradnu a narazim na X vlaken o… poslední
boa.constrictor 05.11.2010 16:34
boa.constrictor

Bylo to myšlené jinak a jestli Vás to tak trápí, tak to laskavě přehlížejte. Jde mi o to, že někteří lidé si diskuzi otevřou na základě předmětu. Jde mi vždy o konkrétní věc a chci slyšet co nejvíce odpovědí od co nejvíc lidí, a né abych si psal pouze s konkrétní osobou. Zda jsou nějaká pravidla na tomto webu pro zakládání diskuzí tak sem s nimi, pokud dělám tak zavážnou chybu tak mi jí řekněte, ale nehodlám tady číst komentáře od tzv. rejpalů. Přeji hezký den !!!

Být tebou tak se snažim být k lidem trošku víc laskavější.. ty po nás něco chceš ne mi po tobě! Co se týče daných výrobku myslím že není důvod kupovat takovýdle blbosti když ti stačí drátek, adaptér a ventilátor. Tím si mužes i upravit hlasitost která ti bude vyhovovat.

Me nejde o pravidla (na to tu jsou modi), ale zarazi me kdyz otevru poradnu a narazim na X vlaken o Furcifer pardalis od stejneho autora a navic lisicich se pouze dodatkem... Na vlakna odpovidaji lide, co se vyznaji (vetsinou), takze pokud vam odpovida jen par osob, znamena to ze se tomu rozumi... Tim ze zadate novy dotaz, s jinym privlastkem, radu zas od novych lidi neziskate... Proc? Pac kdo chova pardalise musi/el resit ty same otazky, vcetne podminek chovu a vybaveni... Jinak si bezte zabehat, nebo lupnete valium - a uberte plyn... Muj prispevek byl sice mirne ironicky, ale nemyslim ze urazlivy... Navic, sem to myslel v dobrem, ponevadz podobne spamy se tady zamykaji a posleze mazou... Este neco vas trapi?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru