Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Terabazar TSP na CK Novodvorská, 20.11.2010

Kdo budete, co vezete?

Pokud by někdo měl zájem o půl stolu, mohu nabídnout. Kdyby měl někdo zájem, tak tam budu mít cca 40-50 sarančat, dva mladé kluky Elaphe bimaculata, samce Elaphe schrencki, 8 prcků O. taeniurus friesi, 3 mláďata H. hippocrepis (frieseiky a hippocrepissky ještě musím osondovat, takže dnes ještě bez určení pohlaví).
Jinak máte šanci mě pozvat na pivo, tak neváhejte.:-)

P.S.: kdyby jel někdo z Plzně, tak bych se přidal, jináč mě čeká Student agency a MHD:-/ z velkou polystyrenovou bednou... Kdyžtak mi písněte nebo zavolejte na 731479466.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Na terabazaru bude mit stul jak chlivek (www.chlivek.unas.cz), tak i stanice prirodovedcu. Cislo sto… poslední
JaBula 19.11.2010 12:56
JaBula

Na terabazaru bude mit stul jak chlivek (www.chlivek.unas.cz), tak i stanice prirodovedcu. Cislo stolu si porad nejsem schopna nejak zapamatovat, jsme ale +- naproti vchodu v druhe podelne rade od podia.
Urcite nas ale poznate hlavne podle sortimentu. Spolu se stanici budeme nabizet cca 13 druhu svabu (B.discoidalis, B. cranifer, B. dubia, B. fumigata, E. distanti, E. posticus, G. portentosa, Gyna lurida, Lucihormetica verrucosa, N. cinerea, Oxyhaloa deusta, P. americana a australasiae, Ph. pallida, R. maderae gold...), sklipkany pro zacinajici i narocnejsi chovatele, uzovky (Elaphe guttata, Zemenis persicus, E. taeniura ridleyi, tusim, ze i E. situla), koralovky (L.t. sinaloe, L. pyromelana), nejspis i hroznysovce E. cenchria cenchria, urcite jestery (Basiliscus plumifrons, Physignathus coccincinus, Rhacodactylus ciliatus, Eublepharis macularius), pravdepodobne i stanicni Chamaeleo calyptratus a nejake ty velke i male druhy felzum a momentalne velice pekne rozkrmena odrostla mladata odchovanych rosnicek vcelich (Phrynohyas resinifictrix).
Krome zvirat budeme nabizet i akvarijni rostliny, javsky mech, nejake mensi druhy valisnerii, sagitarie, bolbytis, salvinie apod.
Tak se urcite stavte :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...