Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Skúsenosti s chovom jedovatých hadov

No,k dotazom ohladom velkych a malych pismen nepridavam ziadny koment,pytal som sa na rady ohladom chovu,nie pravopisu,a ci pisem velke alebo male pismeno,vam moze byt ( padron na vyraz ) u prdele,na tom nezalezi,a ci bude napisane velkym alebo maly,je to ten isty druh.Keby som mal CAPS LOCK ?....budete tiez tak mudry?
odpoved kolko mam rovko: mam 19
ci nieco chovam: prvu guttatu som dostal v 11tich( od mala k nim mam vzath ) - od tej doby do teraz,v chove mam python tigrovany 2 kusy (3m),boa constrictor,E.Guttata 4 páry ( úspešné odchovy tretí rok ) ,python regius,elpahe obsoleta,lampropeltis t.s. , l.getulus californae,čo da hadov týka,mám zvierat v chove viac,bo som na ne neni sám ( priatelka má v nich tiež zálubu a pomáha mi ).
Informujem sa,pretože už rok môj známy chová Agk.c.c. a na háku drží,agresívny neni ( sa mi zdá ) akorát že známy je presne typ cloveka,ktorý si najrpv kúpi a potom sa informuje,a ja by som ho od neho rád odkúpil.
Je to 50cm dlhý pravdepodobne samec.Potrebujem teda vediet,či a ako na to,manipulovat s ním viem ( kedze dotyčný je sice fajn chalan,ale nezodpovedný viac než dost ) ,pracoval som s jeho hadom,ale nechcem doma nič,čo by ma mohlo výrazne ohrozit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny