Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem doporučení pro python regius

Ono se to lehce říká, myslím, že záleží na tom, jaký má kdo ke zvířatům vztah. Já šrotil knihy a všechno o zvířatech, které jsem choval nebo chovám nejen proto, abych našprtal co nejvíc před jejich pořízením, ale hlavně proto, že mě bavilo a baví se o nich dozvídat co nejvíce informací - což je ostatně důvod, proč si zvířata pořizuju. Abych je mohl pozorovat, vidět to co v knihách není nebo to co tam je, ale na živo.
Moje rada je, jestli se ti nákup literatury zdá zbytečný a jestli tě hledání informací o krajtě otravuje a hodláš to zvíře odbýt tím, že si necháš na poradně napsat jak velké terárko potřebuje a co žere, nepořizuj si ji.
Tímto tě nechci odradit, neznám tě, takže se možná pletu a ty si ty informace sháníš a třeba se tady tvým jménem objeví dotaz na věc, která v knihách není.
Tohle téma je asi zbytečné dále rozebírat. Jako odpověď na tvůj dotaz "doporučení pro python regius" bych ti doporučil výše zmíněnou knihu a internet - těch informcí je spousta a není tak těžké se k nim dostat. Hodně štěstí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny