Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Re:dotaz

Ahoj,jsem začátečnice.Zřejmě jsem něco zaspala.Můj agámek zřejmě usnul,ale já mu nechávala svítit atd?Vadí to moc?Jak dlouho tak zazimuje,je to individuální?A jakou musí mít na ten spánek teplotu v terárku?Děkuji moc

jestli se nepletu, tak předchozí vlákno Melda zamčel kvůli názvu... (carlos)

Předmět Autor Datum
Můžu se zeptat, jaký druh agamy máš, že ho chceš zimovat? To si jako pořídíš zvíře a potom teprve zj…
AbE 04.01.2011 16:08
AbE
Mám Agamu vousatou,a takhle blbá nejsem!!Info mám,a měla jsem i před chovem.Jenže ho mám od loňska,t…
KARYHA 04.01.2011 16:52
KARYHA
To KARYHA: Tak teď nevím, jestli si děláš srandu - ty napíšeš, že sis info o chovu agamy vousaté pře… poslední
huňas 04.01.2011 17:39
huňas

Můžu se zeptat, jaký druh agamy máš, že ho chceš zimovat? To si jako pořídíš zvíře a potom teprve zjišťuješ základní informace o chovu? V názvu dotazu by mělo být jasné na co se ptáš.. Ostatním se omlouvám, že se tak často angažuju i když ještěry nechovám - jen mě pokaždé vytočí ta neúcta k životu a lidská hloupost typu "měla jsem barbie a teď jsem si koupila agamu". Chápu, že za to často můžou po zisku lační prodavači ve zverimixech, kde řeknou - "žere co cvrčky a přes den svítíme žárovkou". Ale to neomlouvá majitele živých tvorů v jejich nevzdělanosti. Nastuduji podmínky chovu, popřemýšlím o tom, zda jsem schopen vše zajistit a teprve poté snad uvažuji o koupi, ne?

To KARYHA: Tak teď nevím, jestli si děláš srandu - ty napíšeš, že sis info o chovu agamy vousaté přečetla a pak položíš tento dotaz!!!!!!

Jestli sis přečetla info, tak určitě víš, že agama vousatá žije pouštích a polopoučtích Austrálie a agama kočinčinská žije v Indii, Thajsku ve vodním prostředí!!!!! Takže už z toho vyplývá, že není možné je určitě chovat spolu!!!!!
Takže pro menší porozumění:

Info o chovu agamy vousaté tady

Info o chovu agamy kočinčinské třeba tady

Zpět do poradny Nahoru