Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem reklamacia

ahoj mate niekto skusenost s reklamaciou uvb vybojky. dnes ani nie po 4roch mesiacoch skoncila. som chselkupit mega ray ale bol som nuteny dnes kupit zasa solar glo a to som rad ze bola hned k mani. inak lego bol bez nej od deviatej rana do piatej vecera kym som prisiel z prace a ked som ho zbadal aky bol stuhnuty no hroza.ale uz je dobre:-). reklamaciu som podal len som zvedavy ci uz niekto reklamoval vybojku a ako to dopadlo.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
strasidelny shit cele solar glo neodporucam nikomu je to uplne na nic lampas a uz vobec nie pre zaci…
marecek007 16.03.2011 15:53
marecek007
A nedaj si říct a nedaj:-)
Melda 16.03.2011 18:42
Melda
dam si povedat ale potrebujem dobru radu. chcel som pre neho len dobre to solar glo malo dobre hodno…
marecek007 16.03.2011 20:30
marecek007
www.terashop.cz
luma 16.03.2011 20:33
luma
terashop poznam ale som zo slovenska.
marecek007 16.03.2011 20:53
marecek007
To by nemělo vadit ne? Jednoznačně doporučuji. Já ted testuji tu Solar Raptorku a zatím spokojenost,…
VilemC 17.03.2011 00:17
VilemC
Presne tak. taky jsem ted poridil Raptorku,konkretne 70w flood a jsem z ni uplne uchvacen:D a chamou…
Jaffata 17.03.2011 09:50
Jaffata
Přesně v podstatě udělám uplně to stejný. A to musím sebekriticky přiznat, že jsem tu několikrát obh… poslední
VilemC 17.03.2011 10:03
VilemC

strasidelny shit cele solar glo neodporucam nikomu je to uplne na nic lampas a uz vobec nie pre zacinajuceho mladeho teraristu lebo zruinuje rodicov. Zase je v r..i a to ma len dva mesiace.]:( uz to nejdem ani reklamovat lebo by ma vytocil zasa do nepricetnosti a aj ten hlinikovy dekel by som mu otrieskal o hlavu a potom by ma asi zavreli na par rokov.]:( idem nieco vymysliet co mu tam dam.

To by nemělo vadit ne? Jednoznačně doporučuji. Já ted testuji tu Solar Raptorku a zatím spokojenost, tedy trnouši se pod ní sluní každý den :-)
Je to sice dražší, ale taky jsem šel zpočátku cestou Repti Glo a různých jiných směsovek a zářivek a když to sečtu, tak mi přijde, že to finančně vyjde dokonce možná lépe koupit tu Raptorku nebo MegaRayku.

Presne tak. taky jsem ted poridil Raptorku,konkretne 70w flood a jsem z ni uplne uchvacen:D a chamousovi se taky zamlouva.. ona sice vyjde s predradnikem na 2tisice,ale kdyz ybchkupoval kompakty,nejakej vyhrev,zarivku na osvetleni,stinitka,kabely a podobne tak me to vyjde jeste draz nez ta vybojka....a to svetlo co to vyda se neda se zarivkama a kompaktama vubec srovnavat....az dosvitej kompakty u zbylych terarek tak rozhodne pujdu do tech raptorek....

Přesně v podstatě udělám uplně to stejný. A to musím sebekriticky přiznat, že jsem tu několikrát obhajoval, že třeba k malým želvám ten kompakt stačí. Jenže oni ty raptorky dělaj i 30w, což je uplně ideální i do menšího prostoru, takže na výměnu dojde kromě phelsum všude. Samozřejmě je těžký říct jak dlouho vydrží, páč s nima není zas tolik zkušeností, ale tak pokud to bude jako megarayka, která vydrží i 2 roky, tak se není vůbec o čem bavit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru