Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jedna želva nebo dvě?

Ahoj, před měsícem jsem si domů přivezla letošní mládě želvy vroubené. Želvík je super, běhá po terárku, baští jak o život a vypadá spokojeně. Jednou jsme jej vzali mimo tera a na stole objevil keramické kamarádky:) Ty se mu evidentně zamlouvaly a snažil se o kontakt. Zkusili jsme mu tedy jednu dát i do terária a to samé. U chovatele vyrůstal v tlupě svých sourozenců, tak se chci zeptat, zda by nebylo dobré pořídit mu kamaráda nebo kamarádku....:) Díky za odpověď.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
S tím v podstatě souhlasím, taky si myslím, že některá místa, ke slunění, kladení vajec atd. využívá… poslední
Lukas K 26.01.2011 21:07
Lukas K

S tím v podstatě souhlasím, taky si myslím, že některá místa, ke slunění, kladení vajec atd. využívá společně více samic. Má to i svou logiku, kdyby byly samice roztroušené po jedné, měli by asi chudáci samci co dělat, aby nějakou našli )) Pokud máte tyto věci vypozorované, rád se přiučím. Zajímalo by mě, jak je to s mláďaty v přírodě. Podle mne se rozprchnou, každé svým směrem, ale to je jen má doměnka.
Do suchozemských želv se nepouštím právě z prostorových důvodů. Zahradu jsem měl, ale už nemám, takže ani jezírko. Trachemysky budu opět letnit na balkoně, ale kajmanka mě asi brzo vystěhuje ))

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru