Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hamm 12.3.2011

ach jo.
Už jsem smazal 3x to co jsem chtěl napsat. Jednou jsem chtěl napsat porovnání, podruhé zase to, že cesta autem není zase tak super a že bych to bral jako záložní variantu, ale napíšu to takhle:

- Vzkaz pro ty kterým se zdá 1900 Kč opravdu moc. Nebo jsem mohl raději napsat 79 Euro? Ano, je to trošku víc peněz pro "spořivé čechy" (taky šetřím, takže v žádném případě to není narážka!), ale vemte to tak, že jde tady trošku o něco víc než jen obyčejnou dopravu z místa na místo. Jde o to poznat se s novími lidmy se stejným hobby, podívat se na velkolepou "burzu" a samozřejmě na ní i něco koupit - v mém případě to bude pár gekonů. ( Řekl bych doslova asi tak 3-5 párů gekonů ). Vůči tomu, že jezdí poláci v autobusech, z velké británie autobusem a z jiných končin, proč ne taky češi? Je potřeba akorát se složit na autobus. Přirovnal bych to k nečemu jako je stavba národního divadla v Praze. ( Asi jsem dost magor a táhám sem různé věci, ale chtěl bych upoutat na tuto činost co nejvíce, aby se sen několika lidí mohl vyplnit - mluvím o těch co si přejí jet autobusem plných teraristů(prosím, neměnte a za o, to by jsme tam ani nemuseli dojet.) kteří už si podali rezervaci.)

Nakonec stejně bude záležet na tom kolik lidí zaplatí, ale to už je jen detail.

V případě toho, že by se tato akce s autobusem neuskutečnila, nebo zaplatilo jen pár lidí, jsem pro to aby jsme se složili aspoň na "dodávku plnou teraristů" :)).
Lepší 8 lidí než jen 4 v mini autě :). a když už ani né to... Tak to si budem povídat zase dál, až se tyto plány definitivně zhroutí.

a ještě vzkaz pro ty, co chtějí aktivně spolupracovat:
- Pokuď máte ,znáte dopravce, klidně jim napiště.Pokuď by kalkulace byla lepší, tak pošlete vzkaz.
- Během dneška si vytvořím speciální e-mail - tudíž kdo chce může rozvěsit na faunu a jiné fóra tuto akci.
- a jestli Vás něco napadne, nestyďte se a klidně to sem napiště! :)

V závěru bych chtěl říct, doufám že sem nikoho neurazil nebo jsem formuloval něco špatně.
Jinak, dělám to vše dobrovolně z vlastní vůle a zdarma. Nemám na tom žádný profit - aby jste si nemysleli neboli jak už mě někdo napsal, jestli bych mu nemohl slevnit lístek, protože jsem si na to nasadil strašně moc procent.

Doufám, že to vše dopadne dobře.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny