Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
chceš říct, že jsi se, víc jak po dvou týdnech od prvního dotazu, ještě nerozhodl a hada necháváš zb…
mara 04.02.2011 08:10
mara
ne hada nenechavam zbytečně vysavat parazitama ...... skusil sem ten frontlin, ale paraziti se stale…
jedli 04.02.2011 09:17
jedli
To že už jsi zkusil Frontline je docela důležitá informace. Frontline i Detmol jsou jedy, který není… poslední
mara 04.02.2011 10:34
mara

chceš říct, že jsi se, víc jak po dvou týdnech od prvního dotazu, ještě nerozhodl a hada necháváš zbytečně vysávat parazitama?:-/ asi by bylo lepší něco udělat než si o tom povídat...odpověď jsi už dostal, pokud potřebuješ několikanásobně ujistit, tak vpravo nahoře najdeš políčko "hledat" a tam si zadej Frontline či Detmol, Detia nebo paraziti a vyjede ti spousta informací.
Všechno funguje při správném použití, vyber si jeden přípravek - nekombinuj je. U Detmolu pořádně spočítej velikost a umísti tak, aby se k tomu zvíře nedostalo, pokud nemáš v obýváku další zvířata, která mohou být citlivá na účinnou látku v přípravku (např. pavouci), tak bych se toho nebála. Jestli nechceš doma chemii ve vzduchu, tak použij oblíbený Frontline - jeho použití podrobně popsal v jednom starším vlákně Krokodýl - určitě na něj narazíš.

To že už jsi zkusil Frontline je docela důležitá informace. Frontline i Detmol jsou jedy, který není rozumný používat najednou. Frontline se dostane zvířeti do "krve" a působí několik týdnů.
Před kolika dny jsi hada stříkal? Pár dní trvá než přípravek začne působit. Roztoči hynou až po nasátí.
Vyndal jsi po postřiku z terária misku s vodou? Není možný, že si had postřik smyl?
Naše první zkušenost s Frontlinem byla taková, že jsme na cca 0,7kg hada rozetřeli pouze jedno malé stříknutí a bylo to málo, pochcípala jen hrstka - roztočů jsme se zbavili až po druhé aplikaci po 14 dnech.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru